Το πανόραμα των πλέι άουτ: Τα γκολ στα ματς που έγιναν

Must Read

Πρεμιέρα στα πλέι άουτ με τον Αστέρα να σημειώνει την πρώτη νίκη στη διαδικασία με το 2-1 επί του Παναιτωλικού. Πολύτιμο βαθμό κέρδισε ο Λεβαδειακός στο Ηράκλειο. Νίκη – ελπίδας για τη Λαμία (2-0 τον ΠΑΣ).

Θυμίζουμε τι ισχύει στη διαδικασία αυτή.

*Στα πλέι άουτ μετέχουν οι ομάδες που τερμάτισαν από την 7η έως την 14η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος,

*Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται σε 7 αγωνιστικές (οι ομάδες από τις θέσεις 7 έως 10 θα δώσουν τέσσερα ματς στην έδρα τους, οι ομάδες από τις θέσεις 11 έως 14 θα είναι γηπεδούχοι τρεις φορές).

*Υποβιβάζονται οι δύο τελευταίοι της βαθμολογίας με την ολοκλήρωση των πλέι άουτ.

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 2-1

Ο Αργεντινός Φρεντερίκο Άλβαρες είχε 80 συμμετοχές με την ομάδα της Τρίπολης, αλλά γκολ δεν είχε σημειώσει. Τα κατάφερε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο 90′ και θα το θυμάται όχι μόνο ο ίδιος, αλλά και οι οπαδοί του Ασέρα αφού το τέρμα αυτό διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Ο Μπαράλες με εύστοχο πέναλτι στο 34′ είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους, είχε προηγηθεί ανατροπή του Καστάνιο από τον Ανέστη. Ισοφάρισε στο 50′ με πλασέ ο Κολοβός.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Καστάνο, Καρμόνα, Άλβαρες, Σανταφέ, Μουνάφο, Ριέρα (45′ Τιλίκα), Σίτο (68′ Ζουγκλής), Μπερτόγλιο, Μπαράλες.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μαλής, Λάρσον, Μλάντεν, Κολοβός, Χουάνπι (64′ Ντίας), Ντουάρτε, Σενγκέλια (64′ Νοσίρου), Πέδρο (74′ Καρέλης).

Φάσεις και γκολ εδώ

ΟΦΗ – Λεβαδειακός 1-1

Πολύτιμο βαθμό πήρε ο Λεβαδειακός στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ. Ο Νίκας (54′) άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ισοφάρισε στο 73′ ο Μπάκιτς για τους Κρητικούς που με το τέλος του ματς αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους οπαδούς τους. Στα 7 τελευταία εντός έδρας ματς ο ΟΦΗ έχει μόλις μία νίκη. Έχει από τρεις ισοπαλίες και ήττες.

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης (64′ Περέα), Διαμαντής, Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ (64′ Νέιρα), Τοράρινσον, Μπάκιτς (80′ Γκρόνινγκ), Ντίκο, Μπαλογιάννης (72′ Μπιφουμά).

Λεβαδειακός: Γκροφ, Βινίσιους, Τσάπρας, Παζ (53′ Ντεντάκης), Λιάγας, Χαμόντ, Μεχία (84′ Μπελμόντ), Παναγιώτου, Νίκας (85′ Τορό), Σαχπεκίδης (85′ Σκβάρκα), Γιαννιώτας (53′ Γερεμέγεφ).

Φάσεις και γκολ 




Ατρόμητος – Ιωνικός 2-0

Κυνικός ο Ατρόμητος «ψαλίδισε» τις ελπίδες του Ιωνικού να πάρει κάτι από το μεταξύ τους ματς. Μπορεί οι Νικαιώτες να είχαν δοκάρι στο 60′ (Σεμπά), περισσότερες ευκαιρίες, αλλά οι αντίπαλοί τους είχαν τα γκολ. Ο Αγκιμπού Καμαρά, στο 19′ σκόραρε έπειτα από 13 μήνες! Το τελευταίο γκολ το είχε σημειώσει με τον Ολυμπιακό, πάλι κόντρα στον Ιωνικό στις 6 Φεβρουαρίου 2022. Στο 90′ ήρθε η «χαριστική βολή» με τον Έρλινγκμαρκ.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κέσχριντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλες (67′ Φριντγιόνσον), Καμαρά (80′ Κούεν), Έρλινγκμαρκ, Κλωναρίδης (46′ Ροτάριου), Τζαβίδας (58′ Κιάρτανσον), Ρομπάιγ (80′ Τζοβάρας).

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σόουζα, Βαλεριάνος, Μύγας, Ρομάο, Λοβέρα (55′ Μασάς), Σάκιτς, Φαντιγκά (73′ Μάνος), Κάνιας, Σεμπά (81′ Καμπράλ), Μαντζής.

Το 1-0 εδώ

Το 2-0 εδώ

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Για τη Λαμία το 2-0 στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα έμοιαζε με «φιλί ζωής». Βρέθηκε, τουλάχιστον για δύο εβδομάδες, πάνω από τη διαχωριστική γραμμή, αφήνοντας σε θέση υποβιβασμού Λεβαδειακό και Ιωνικό. Το ματς ήταν νευρικό. Τα Γιάννινα θέλουν να απομακρυνθούν από τη… φωτιά των ομάδων που δίνουν μάχη παραμονής. Ο Νίκος Βέργος είχε τη λύση στο σκοράρισμα. «Χτύπησε» στο 12′ αξιοποιώντας τις κόντρες που προηγήθηκαν και στις καθυστερήσεις του α’ μέρους (45+4) όταν με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Η Λαμία τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες. Στο 53΄αποβλήθηκε ο Ντε Βινσέντι και λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης ο Μανούσος.

Λαμία: Γκαραβέλης, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμπάντα (70′ Σαραμαντάς), Μαρτίνεθ (66′ Σλίβκα), Τζανδάρης, Νούνιες (66′ Μπεχαράνο), Ντε Βινσέντι, Τσιλούλης (82′ Καραμάνος), Βέργος (82′ Μανούσος)

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Τσάβος (82′ Λώλης), Μπακαδήμας, Εραμούσπε, Πήλιος, Τζίμας (66′ Λεό), Λιάσος (46′ Μπιλμπάο), Τζίνο, Μορέιρα (82′ Παμλίδης), Ριένστρα (58′ Ροσέρο), Μπάλαν.




Η βαθμολογία

 

 

Η επόμενη αγωνιστική

Σάββατο 1η Απριλίου

17:00 Λεβαδειακός – Ιωνικός

17:30 Παναιτωλικός – Λαμία

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ

21:00 Ιωνικός – Αστέραες Τρίπολης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This