Με προπονητή που θα κάτσει στον πάγκο μετά από 5 χρόνια ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ! – Η επίσημη ανακοίνωση για Μίτσελ

Must Read

Ο Ζοζέ Ανιγκό, ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, έπειτα από πέντε χρόνια αποχής από τους πάγκους καλείται να φορέσει ξανά τη φόρμα του προπονητή. Μετά από μια σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα, εργάστηκε στη Μαρσέιγ (2001-04 και 2013-14), πέρασε για λίγο από την Τυνησία κι έπειτα ήρθε στα μέρη μας, στον Λεβαδειακό αρχικά (2017-18) και στη συνέχεια στον Πανιώνιο όπου απολύθηκε την 1η Δεκεμβρίου 2018 έπειτα από 12 αγώνες με 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Μοιραία για τη συνέχιση της καριέρας του στάθηκε το ματς στη Λάρισα (ήττα 4-2 από την ΑΕΛ).

Την περίοδο 2019-20 εργάστηκε στα τμήματα υποδομής της Νότιγχαμ, ενώ τα τελευταία χρόνια πέρασε από διάφορες θέσεις στον Ολυμπιακό, από τις ακαδημίες έως τη θέση του τεχνικού διευθυντή και τώρα του προπονητή.

Στα 61 του χρόνια θα είναι σίγουρα ο άνθρωπος που θα κοουτσάρει την ομάδα στον αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ, ενώ δεν αποκλείεται να ολοκληρώσει ως προπονητής το πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα τη λήξη της συνεργασίας με τον Μίτσελ αποδίδοντάς την σε παραίτηση. Η επίσημη ανακοίνωση που βγήκε με σχετική καθυστέρηση αναφέρει:

«Ο κ. Μίτσελ μας ενημέρωσε για την απόφασή του να αποχωρήσει άμεσα από τον Σύλλογο.

Ο κ. Μίτσελ ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για το κλαμπ και προσπάθησε να βοηθήσει. Του ευχόμαστε μόνον επιτυχίες στο μέλλον».

Στη συνέχεια παραθέτει και δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού σύμφωνα με τις οποίες υποστήριξε:

«Γνωστοποίησα στη διοίκηση του κλαμπ την απόφαση μου να παραιτηθώ.

Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη στιγμή για την ομάδα.

Ευχαριστώ όλο τον Σύλλογο για την συνεργασία, όλους αυτούς τους έντονους μήνες, αποχωρώ σαν φίλος και εύχομαι στην ομάδα να κατακτήσει όλους τους στόχους της.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This