Ο Σπόραρ… πήρε το αίμα του πίσω. Σκόραρε και… Άρης – Παναθηναϊκός 0-1

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Ο Άντραζ Σπόραρ ήταν ο μοιραίος παίκτης του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Βόλο. Έχασε το κρίσιμο πέναλτι στις καθυστερήσεις που κόστισαν δύο βαθμούς στην ομάδα του κι έφεραν την ΑΕΚ συγκατοικό του στην πρώτη θέση. Στο «Βικελίδης» μπήκε αλλαγή στο 60′, στο 64′ έχασε την ευκαιρία του αγώνα σε τετ-α-τετ με τον Σαμπάνη (άουτ η μπάλα), αλλά στο 69′ πήρε το αίμα του πίσω. Από εκτέλεση κόρνερ του Τσέριν, κίνηση του Σάρλια με κεφαλιά σημείωσε το γκολ που λύτρωσε τον Παναθηναϊκό σε ένα ματς που μετά την νίκη της ΑΕΚ στο Βόλο δεν είχε άλλη επιλογή να παραμείνει στην κορυφή παρά να φύγει νικητής από τη Θεσσαλονίκη.

Χωρίς σημαντικές φάσεις το πρώτο μέρος, οι «πράσινοι» μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μισό, πίεσαν τους αντιπάλους τους που όσο περνούσε η ώρα εμφάνιζαν σημάδια κόπωσης κι επιβραβεύτηκαν με το γκολ στο 69′.

Ο Γιοβάνοβιτς αυτή τη φορά έκανε έγκαιρα τις αλλαγές. Πέρασε στον αγώνα στο 60′ τους Σπόραρ και Μαντσίνι κι έκανε ματ στην παρτίδα της τακτικής.

Ο Άρης στο 12′ από ενέργεια του Πάλμα είδε την μπάλα να χτυπά στην εξωτερική πλευρά του οριζοντίου δοκαριού.

Ο Παναθηναϊκός πέρα από την παραμονή στην κορυφή παίρνει και ψυχολογία για το ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο με τον Ολυμπιακό.

Κόκκινη: 90+2′ Καμαρά (2η κίτρινη)

Κίτρινη: 27′ Οντουμπάτζο, 63′ Καμαρά, 74′ Φαμπιάνο, 78′ Καμάτσο – 12′ Σάντσες, 63′ Σάρλια, 76′ Χουάνκαρ.

Διαιτητής:Τάμας Μπόγκναρ (Ουγγαρίας)

Βοηθοί: Κόμπορ-Μπάλαζ (Ουγγαρίας)

4ος: Φωτιάς (Πέλλας)

VAR: Νικολακάκης (Λασιθίου)- Δάλλας (Ηπείρου)

Άρης: Σιαμπάνης, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού (87′ Πίρσμαν), Νταρίντα, Ετέμπο (79′ Γκρέι), Πάλμα (70′ Καμάτσο), Γκαρσία (46′ Ντικουρέ), Ιτούρμπε (70′ Χριστοδουλόπουλος), Καμαρά.

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Σάντσες, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλης, Παλάσιος (70′ Μπερνάρ), Τσέριν (90+2′ Μάγκνουσον), Κλεϊνχέισλερ (60′ Μαντσίνι), Ιωαννίδης (60′ Σπόραρ).

Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Η βαθμολογία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This