Σούπερ Τσούμπερ «καθάρισε» για την ΑΕΚ, 3-1 τον Άρη

Must Read

Ο Ελβετός Στίβεν Τσούμπερ πέρσι είχε εύκολο το γκολ (8), φέτος στα περισσότερα ματς ήταν άστοχος, αλλά το τέταρτο, φετινό, γκολ, αυτό σε βάρος του Άρη στο 82′ είναι… χρυσό, ενώ στις καθυστερήσεις έβαλε τέλος στην αγωνία σε με ένα ακόμα! ΑΕΚ – Άρης 3-1 με τη δική του υπογραφή! Και να σκεφθεί κανείς ότι είχε περάσει στον αγώνα μόλις στο 61′ σε μια προσπάθεια του τεχνικού της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα να αλλάξει τη ροή του αγώνα.

Με αυτόν τον τρόπο έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ σε ένα ματς – φωτιά και οι τρεις βαθμοί που της χάρισε την κρατούν στην πρώτη θέση.

Το ματς ήταν συναρπαστικό και εάν δεν υπήρχε ο Τσούμπερ ο αναμφισβήτητος mvp του αγώνα θα ήταν ο τερματοφύλακας του Άρη, Χούλιο Κουέστα Ντιάζ. Ήταν αυτός που όρθωσε ανάστημα και λίγο έλεψε να δημιουργήσει μια τεράστια έκπληξη στη σειρά των πλέι οφ.




Τι έκανε ο Ισπανός; Μόλις στο 2′ είπε «στοπ» στον Αραούχο και στο 55′ πάλι με τον «κάπτεν» της ΄Ένωσης κράτησε την ισοπαλία όπως είχε διαμορφωθεί μέχρι εκείνη την ώρα. Κι ο Τσούμπερ όμως έπεσε… θύμα του πορτιέρε του Άρη στο 79′.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία στο 36′ (ο Ετέμπο γκρέμσε τον Ελίασον), ο Άρης ισοφπάρισε στο 45+1′ με τον Ιτούρμπε, έχασε ευκαιρίες, ενώ λίγο προν το τελικό 3-1 από τον Τσούμπερ ο Πινέδα είδε την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι.

Οι Θεσσαλονικείς εμφανίστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με τα τελευταία ματς. Διεκδίκησαν τον αγώνα, αλλά ήταν άτυχοι αφού για εκατοστά δεν μέτρησε γκολ 59′ με έξοχη μπαλιά του Νταμπό στον Καμάτσο που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά με τον έλεγχο του VAR αποδείχτηκε ότι ήταν σε θέση οφ σάιντ. Για εκατοστά, αλλά οφ σάιντ.




Η ΑΕΚ με τη σειρά της έδειξε ότι διεθέτει βάθος στο ρόστερ. Παρά τις απουσίες στον πάγκο υπήρχαν οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα.

Κίτρινη: 21′ Γκατσίνοβιτς, 86′ Φερνάντες, 86′ Ρότα, 90+3′ Μάνταλος – 24′ Ετέμπο, 39′ Ιτούρμπε, 86′ Καμάτσο, 86′ Νταμπό, 90+4′ Χριστοδουλόπουλος.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

4ος: Βεργέτης (Αρκαδίας)

VAR: Ευαγγέλου, Φωτόπουλος (Αθήνας)

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον (76′ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (61′ Πινέδα), Ελίασον (61′ Φερνάντες), Αραούχο (61′ Τσούμπερ), Γκαρσία (97′ Μαχαμάντι).

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά (81′ Χριστοδουλόπουλος), Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς (29′ Ενκουλού), Ετέμπο (46′ Ντουκουρέ), Νταμπί, Νταρίντα, Πάλμα (81′ Μαζικού), Ιτούρμπε (61′ Οντουμπάτζο), Καμάτσο.

Η βαθμολογία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This