Δείτε πως προκρίθηκαν Ρεάλ και Μίλαν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ – Φάσεις και γκολ

Must Read

Τα δύο πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκονται ήδη στα χέρια των Ρεάλ και Μίλαν. Αμφότερες επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί μετά τα σκορ του α’ αγώνα.

Στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» της Νάπολη, η Μίλαν, πήρε μάλλον εύκολα την πρόκριση (1-1, σε συνδυασμό με τη νίκη 1-0 στο πρώτο ματς). ‘Αντεξε το σφυροκόπημα των γηπεδούχων στο ξεκίνημα, σταδιακά ισορρόπησε, αλλά καρδιοχτύπησε. Στο 21’ είδε τον Ολιβιέ Ζιρού να χάνει πέναλτι. Ήταν το πρώτο που έχασε ο Γάλλος επιθετικός μετά από 11 χρόνια και 17 εύστοχες εκτελέσεις. Στη συνέχεια (28′) έχασε μεγάλη ευκαιρία για να αποδειχτεί ότι η τρίτη προσπάθεια ήταν και… φαρμακερή. Στο 43′ από εκπληκτική κούρσα του Λεάο, ο Ζιρού, έγινε παραλήπτης της μπάλας και σε σχεδόν άδειο τέρμα την έστειλε στα δίχτυα. Οι Μιλανέζοι με το υπέρ του 1-0 από το πρώτο ματς μπορούσαν πια να κοντρολάρουν το ματς για να φθάσουν στην πρόκριση.

Ήρως της Νάπολι ο Μενιάν που δεν αρκέστηκε στο πέναλτι του Ζιρού, αλλά στο 82′ είπε και πάλι όχι, αυτή τη φορά στον Κβαρατσχέλια που επεχείρησε να τον νικήσει από την άσπρη βούλα.

Το γκολ του Όσιμεν στις καθυστερήσεις (1-1) ήταν πανέμορφο και γλύκανε κάπως την πίκρα των γηπεδούχων για τον αποκλεισμό/

Κίτρινη: 45+7′ Ντι Λορέντζο – 45+1 Τονάλι, 45+8′ Μενιάν, 90+5′ Ολιβέρα

Διαιτητής: Μαρσίνιακ (Πολωνία)

Νάπολι:Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι (74′ Έστιγκαρντ), Ζεζούς, Ρούι (34΄ Ολιβέιρα), Εντομπελέ (63′ Έλμας), Λομπότκα, Ζιελίνσκι (74′ Ρασπαντόρι), Πολιτάνο (34′ Λοσάνο), Όσιμεν, Κβαρατσχέλια.

Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια, Κιάερ, Τομόρι, Ερναντέζ, Κρούνιτς, Τονάλι, Ντίαθ (59′ Μεσίας), Μπενασέρ, Λεάο (83′ Σαλεμάκερς), Ζιρού (68′ Οριγκί).




Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε νικηφόρα και από το Λονδίνο. Νίκησε με το ίδιο σκορ (2-0) του πρώτου αγώνα την Τσέλσι. Αυτή τη φορά σκόρερ δεν ήταν ο συνήθης ύποπτος Μπενζεμά, αλλά οι Ροντρίγκο που αποδεικνύεται σε σκόρερ των ευρωπαϊκών αγώνων. Με τα γκολ στο 58′ και στο 80′ έφθασε τα 14 στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στη διοργάνωση σκοράρει κάθε 128′, ενώ στο πρωτάθλημα η επίδοσή του δεν είναι ανάλογη. Σκοράρει κάθε 445′!

Η Τσέλσι παρά τον γαλαξία αστεριών που διαθέτει πρέπει να λύσει πρώτα τα δικά της προβλήματα αυτοπεποίθησης για να γίνει ανταγωνιστική.

Κίτρινη: 34′ Κουκουρέγια, 50′ Τζέιμς, 89′ Μούντριγκ – 21′ Μιλιτάο

Διαιτητής: Ορσάτο (Ιταλία)

Τσέλσι: Κέπα, Φοφανά, Τιάγκο Σίλβα, Τσάλομπα, Φοφανά, Τζέιμς, Κόβατσιτς, Φερνάντες (67′ Στέρλινγκ), Καντέ, Κουκουρέγια (67′ Μούντριγκ), Γκάλαχερ (67′ Φέλιξ), Χάβερτς (77′ Μάουντ).

Ρεάλ:  Κουρτουά, Καρβαχάλ (82′ Νάτσο), Μιλιτάο, Αλάμπα (46′ Ρίντιγκερ), Καμαβινγκά, Κρόος (76′ Θεμπάγιας), Μόντριτς, Βαλβέρδε, Ροντρίγκο (82′ Ασένσιο), Μπενζεμά (71′ Τσουαμενί), Βινίσιους.

<script src=”https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js”></script>
<glomex-player
data-integration-id=”40599v17l3ec3v44″
data-playlist-id=”v-cs06rn0tuf01″>
</glomex-player>
<script type=”application/ld+json”>
{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2 |HIGHLIGHTS|”,”description”:”Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2 |HIGHLIGHTS|”,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNC8xOC8yMS8wOV80Ml82NDNmMDcxNjdmOWVmLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT5M54S”,”uploadDate”:”2023-04-18T21:09:23.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v17l3ec3v44&playlistId=v-cs06rn0tuf01″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}
</script>

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This