Τσάμπιονς Λιγκ: Σούπερ ματς στα ημιτελικά – Φάσεις και γκολ από τις προκρίσεις Σίτι και Ίντερ

Must Read

Τα φαβορί επιβεβαίωσαν τον τίτλο τους και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ από τους αγώνες της Τετάρτης. Μαζί τους και οι σούπερ σταρ. Ο Χάλαντ στο Μόναχο μπορεί να έχασε πέναλτι στο 37′ στέλνοντας την μπάλα άουτ, αλλά επέστρεψε λίγο αργότερα (57′) με γκολ, ενώ η Ίντερ έμεινε στην ισοπαλία (3-3) με την Μπενφίκα, αλλά προκρίθηκε.
Τώρα στα ημιτελικά (9,10 και 16,17 Μαΐου) υπάρχουν δύο σούπερ ματς. Ο Ιταλικός «εμφύλιος» Μίλαν – Ίντερ και μια ακόμα μάχη της Ρεάλ – Μάντεστερ Σίτι.
Στο Μόναχο η Μπάγερν κυνήγησε από την αρχή το γκολ, ήξερε ότι η ήττα στο πρώτο ματς με 3-0 ήταν… Γογοθάς στην υπόθεση πρόκριση, αλλά δεν τα κατάφερε. Μπορεί ο Χάλαντ να έχασε πέναλτι στο 37′, αλλά στη δεύτερη τελική της Σίτι, στο 57′ από μπαλιά του Ντε Μπρόινε άνοιξε το σκορ. Ο Κίμιχ στο 83′ από την άπρη βούλα ισοφάρισε σε 1-1, αλλά η πρόκριση είχε… πετάξει!
Κίτρινη: 11′ Κονσέλο, 35′ Ουπαμεκανό, 45+2′ Κίμιχ, 60′ Παβάρ, 88′ Στάνισιτς – 44′ Έντερσον, 45+2′ Γκιντογκάν, 54′ Άκε, 86′ Λαπόρτ
Διαιτητής: Κλερμάν Τουρπέν (Γαλλία)
Μπάγερν: Ζόμερ, Παβάρ (64′ Στάνισιτς), Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Κανσέλο (63′ Ντέιβις), Κίμιχ, Γκορέτσκα, Σανέ (64′ Μανέ), Μουσιάλα (72′ Μίλερ), Κομάν, Τσούπο-Μότινγκ (71′ Τελ).
Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Ακάντζι, Ρούμπεν Ντίας, Άκε (67′ Λαπόρτ), Στόουνς, Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Ντε Μπρόινε (88′ Γουόκερ), Γκιουντογκάν, Γκρίλις, Χάλαντ (84′ Άλβαρες).



Στο Μιλάνο η Ίντερ ήθελε καλή εμφάνιση και νίκη για να ικανοποιήσει το κοινό της. Η πρόκριση είχε επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό στο πρώτο ματς με τη νίκη στη Λισαβόνα (2-0). Μόνο που η Μπενφίκα… χάλασε το πάρτι. Μπορεί στο 85′ να ήταν πίσω στο σκορ με 3-1, αλλά το σφύριγμα της λήξης τη βρήκε ισόπαλη (3-3). Τουλάχιστον οι Πορτογάλοι θα έχουν να λένε ότι έφυγαν με… ψηλά το κεφάλι!
Ο Μπαρέλα στο 14′ έδωσε το προβάδισμα στους Μιλανέζους, ισοφάρισε σοτ με κεφαλιά στο 38′ ο Άουρσνες (1-1). Ο Μαρτίνες στο 65′ βάζει ξανά μπροστά την Ίντερ, στο 78′ ο Κορέα σημειώνει τρίτο γκολ, αλλά η Μπενφίκα είχε απαντήσεις. Τις έδωσε στο 86′ (κεφαλιά του Αντόνιο Σίλβα) και στο 90+5′ (Μούσα).
Κίτρινη: – 49′ Ράφα Σίλβα, 81′ Μούσα, 90+8′ Νέρες
Διαιτητής: Κάρλος ντε Θέρο Γκράντε (Ισπανία)
Ίντερ: Ονανά, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι (81′ Αμπρόζιο), Ντάμφρις, Μπαρέλα (76′ Τσαλχάνογλου), Μπρόζοβιτς, Μικίταριαν, Ντιμάρκο (81′ Γκόζενς), Μαρτίνες 76′ Κορέα), Τζέκο (76′ Λουκάκου).
Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Ζιλμπέρτο (46′ Νέρες), Α. Σίλβα, Οταμέντι, Γκριμάλντο, Λουίς, Σικίνιο (81′ Μούσα), Ρ. Σίλβα (81′ Νέβες), Μάριο (89′ Σιέλντερουπ) , Άουρσνες, Ράμος (74′ Γκέντες).




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This