Για τρίτη φορά στον τελικό της Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς – Τα χρήματα που διεκδικεί

Must Read

Δύο φορές έπαιξε στον τελικό του όπεν της Βαρκελώνης ο Στέφανος Τσιτσιπάς και τις δύο, το 2018 και το 2021 έπεσε επάνω στον τεράστιο Ράφα Ναδέλ και κατάφερε να πάρει μόλις ένα σετ στον πιο πρόσφατο τελικό.

Τώρα με αντίπαλο τον Αλκαράθ ή τον Έβανς ελπίζει τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Η τρίτη του προσπάθεια να είναι και η καλύτερη και να διεκδικήσει πέρα από τον τίτλο και τους βαθμούς που θα τον βοηθήσουν στη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη και την επιταγή των 477.480 ευρώ που συνοδεύει το βαρύτιμο τρόπαιο ή στη… χειρότερη περίπτωση θα παρηγορηθεί με τις 254.825 που πηγαίνουν στον φιναλίστ.

Η πρόκρισή του στον τελικό στον αγώνα του με τον ηλικίας 21 χρόνων Ιταλό Λορέντσο Μουζέτι υπήρξε συναρπαστικός. Νίκησε με 2-1 σετ (6-4 στα 44′, 5-7 σε 66′ και 6-3 σε 39′).

Πέρα από την καλή εμφάνιση ο Στέφανος κρατά και την αντίδραση μετά το χαμένο δεύτερο σετ. Κατάφερε να το κλείσει γρήγορα να κρατήσει το αήττητό του απέναντι στον Ιταλό και να έχει λίγες ώρες ξεκούρασης παραπάνω αφού ο άλλος ημιτελικός των Αλαράθ (περσινός νικητής) και Έβανς αρχίζει αμέσως μετά τον δικό του.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This