Ο Αυγενάκης… έχασε τη μιλιά του για τα αίσχη στο Φάληρο!

Must Read

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης δεν έχει τοποθετηθεί, επίσημα ή ανεπίσημα, για τα όσα φοβερά και τρομερά έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης» την περασμένη Κυριακή. Καλά να μην παρακολουθεί τους ποδοσφαιρικούς αγώνες και τι διαδίκτυο. Δικαίωμά του.

Δεν μπορεί όμως να μην του είπε κάποιος ότι ακόμη και στο εξωτερικό ασχολήθηκαν με τα επεισόδια στο γήπεδο του Ολυμπιακού. Τόσους συμβούλους έχει. Ακόμα και τη σύζυγό του…

Με κάτι τέτοια δικαιώνει όσους λένε ότι ασχολείται μόνο με ότι απασχολεί τον Ολυμπιακό και οι σχετικές τοποθετήσεις του εναρμονίζονται πλήρως με τα non parer των «ερυθρόλευκων».

Για παράδειγμα όταν έγινε το θέμα με τους μεθυσμένους Πολωνούς διαιτητές δεν δίστασε να τα βάλει μεταξύ άλλων με την ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ ακολουθώντας πιστά τη γραμμή των Πειραιωτών.

Τώρα που οι Ιταλοί το ξέκοψαν και δεν στέλνουν ξανά τους διαιτητές τους σε ματς που θυμίζουν την «κόλαση του Δάντη» δεν βγάζει μιλιά.

Γιατί άραγε; Εάν ήταν υποψήφιος σε κάποια από τις περιφέρειες του Πειραιά θα μπορούσε κάποιος να το… δικαιολογήσει, έστω και ως ακραίο σενάριο.

Ο άνθρωπος όμως δίνει αγώνα για την επανεκλογή του στο Ηράκλειο που δεν μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς… φωλιά Ολυμπιακοφροσύνης.

Τι είναι αυτό που τον εμποδίζει να πάρει θέση; Ποιός τον κρατά και από που;

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί κι όταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς πέταξε φούστα στον πρόεδρο της ΕΠΟ. Και τότε σιωπή ενώ ακόμα και οι οπαδοί του Ολυμπιακού εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για το γεγονός.

Και τότε ο κ. Αυγενάκης απλά… δεν υπήρχε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This