Ο… μισός ΠΑΟΚ έκοψε τη φόρα του Παναθηναϊκού προς τον τίτλο

Must Read

Η Λεωφόρος ήταν γεμάτη για μια ακόμα φορά. Ο ΠΑΟΚ με πολλές ελλείψες αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά… δήμιος του Παναθηναϊκού. Τον υποχρέωσε σε ισοπαλία (1-1) κι αν οι «πράσινοι» χάσουν το πρωτάθλημα βασικός υπεύθυνος θα είναι ο Δικέφαλος του βορρά που τον είχε νικήσει και στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος (3-0).

Οι γηπεδούχοι είχαν επαναπαυθεί στο 1-0 από το 9′, δεν είχαν δώσει σημασία στις… προειδοποιήσεις των φιλοξενούμενων και ο Τόμας στο 60′ με τη βοήθεια του δοκαριού ισοφάρισε σε 1-1.




Από εκεί κι ύστερα οι «πράσινοι» κυνήγησαν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, δεν τα κατάφεραν και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα όταν έμειναν με δέκα παίκτες στο 84′ μετά την… κουτή αποβολή του Σένκεφελντ.

Στη Λεωφόρο ο κόσμος δεν έφυγε με το τέλος του ματς. Περίμεναν όλοι να τελειώσει το ματς στην Opap Arena για να ζητήσουν νίκη την Κυριακή με τον Ολυμπιακό στο Φάληροι.

Κι όμως ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στον αγώνα, κατάφερε να προηγηθεί νωρίς, μόλις στο 9′ σε μια φάση που έδειξε το πείσμα του Σπόραρ ο οποίος αν και ανατράπηκε από τον Κεντζιόρα, πεσμένος στο έδαφος έδωσε στον Μαντσίνι που από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.



Αυτό το γκολ αντί να δώσει ώθηση στους «πράσινους» τους έκανε να οπισθοχωρήσουν. Έχασαν τον έλεγχο του κέντρου, ο ΠΑΟΚ κέρδισε μέτρα, έφθασε δύο φορές κοντά στο γκολ, στο 14′ με κεφαλιά του Κεντζιόρα και στο 39′ με τον Τόμας όταν ο Μπρινιόλι έδιωξε εντυπωσιακά σε πρώτο χρόνο και ολοκλήρωσε στη συνέχεια ο Σάρλια.
Οι «πράσινοι» στο α’ μέρος είχαν μόλις μία ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ με τον Μπερνάρ στο 45′ (έδιωξε ο Κοτάρσκι).
Κόκκινη: 84′ Σέκεφελντ
Κίτρινη: 40′ Μαντσίνι, 76′ Χουανκάρ – 69′ Ζίβκοβιτς
Διαιτητής: Γκρεγκ Πόουσον (Αγγλίας)
Βοηθοί:Ίαν Χάσιν, Λι Μπετς (Αγγλίας)
4ος: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
VAR: Ντέιβιντ Κόουρ (Αγγλία), Ρέιχαρντ Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)
Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Χουάνκαρ – Σάρλια – Σένκεφελντ – Τσόκαϊ (87′ Μάγκνουσον), Τσέριν, Μπερνάρ (74′ Κλεϊνχέιλερ), Μαντσίνι (87′ Παλάσιος) – Ιωαννίδης, Σπόραρ (62′ Πέρεθ).
ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης (82′ Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Ρ. Σοάρες, Ντάντας (71′ Σβαμπ), Φ. Σοάρες, Κωνσταντέλιας, Ελ Καντουρί (82′ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (27′ Τόμας).



 Η Βαθμολογία

Οι επόμενοι αγώνες
Κυριακή 7 Μαΐου
20:00 Άρης – ΑΕΚ
20:00 Βόλος – ΠΑΟΚ
20:00 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Κυριακή 14 Μαΐου
20:00 ΑΕΚ – Βόλος
20:00 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
20:00 Παναθηναϊκός – Άρης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This