24 κρούσματα covid στον Παναθηναϊκό – Προς αναβολή η αυριανή αγωνιστική των πλέι οφ

Must Read

Προς αναβολή οδεύει η αυριανή, προτελευταία, αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα. Ο Παναθηναϊκός με επιστολή του ανακοίνωσε ότι 24 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματα, μεταξύ των οποίων 14 ποδοσφαιριστές παρουσίασαν συμπτώματα της νόσου με αποτέλεσμα να αδυνατεί να παρατάξει ομάδα στον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Η Σούπερ Λίγκα θα εξετάσει το αίτημα των «πράσινων» αύριο το πρωί σε έκτακτη συνεδρίαση.

Ο Παναθηναϊκός έστειλε στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος την παρακάτω επιστολή.

«1. ΠΡΟΣ SUPER LEAGUE

2. ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ, κ. Ευάγγελο Μαρινάκη.

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Δια της παρούσης αιτούμεθα όπως συγκαλέσετε άμεσα Δ.Σ. του Συνεταιρισμού με την διαδικασία του κατεπείγοντος προκειμένου να ληφθεί απόφαση για την αναβολή του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 07.05.2023 στις 20:00, λόγω ανωτέρας βίας, σύμφωνα με την παρ. 5 και 6 του Άρθρου 11 του Κ.Α.Π., καθώς σήμερα έχουν ήδη βρεθεί θετικοί στον Covid-19 14 ποδοσφαιριστές μας και 10 λοιπά μέλη της ομάδας μας (μέλη προπονητικού επιτελείου, φυσιοθεραπευτές κλπ.). Σημειωτέον ο ως άνω αριθμός των θετικών κρουσμάτων στον ιό Covid-19 εντός της ομάδας αυξάνεται συνεχώς».

Τα κρούσματα άρχισαν να παρουσιάζονται την Παρασκευή και δεν μπορεί αυτή τη στιγμή  να προσδιοριστεί η έκταση της διασποράς.

Η Λίγκα με τη σειρά της ανακοίνωσε ότι αύριο Κυριακή στις 12 το μεσημέρι θα πραμγατοποιηθεί συνεδρίαση του ΔΣ με θέμα «αναβολή αγώνων ή/και αγωνιστικών ημερών και τυχόν επανορισμός αυτών, αναφορικά με την 9η και 10η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σε συνέχεια του από 5/5/2023 έγγραφου αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This