Το θρίλερ των πλέι αουτ – Εξασφάλισαν παραμονή ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός, Αστέρας – Υποβιβάζεται ο Λεβαδειακός

Must Read

Φινάλε… Χίτσκοκ στη λήξη των αγώνων της προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκα. Στη Λαμνία η γηπεδούχος ομάδα ισοφάρισε στο 90+3′ τον Λεβαδειακό σε 1-1. Με το αποτέλεσμα αυτό οι φιλοξενούμενοι αποχαιρετούν την κατηγορία με την πίκρα ότι χάνουν ματς για τρίτη φορά στον εξτρά χρόνο των πλέι οφ. Όσο για τη Λαμία θα διεκδικήσει την παραμονή της στον αγώνα με τον Ιωνικό στη Νεάπολη.

Ο ΟΦΗ ήρθε ισόπαλος (2-2) με τον Ιωνικό στο Ηράκλειο, ενώ με τα αποτελέσματα αυτά εξασφάλισαν την παραμονή τους ο Παναιτωλικός, παρά την ήττα του (2-0) στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, αλλά και ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης (1-0).

Λαμία – Λεβαδειακός 1-1

Ο Λεβαδειακός κρατούσε από τις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου τη νίκη και μαζί τις ελπίδες παραμονής στη Σούπερ Λίγκα με το εύστοχο πέναλτι του Νίκα. Όμως στο 90+3′ η Λαμία «απάντησε» με γκολ του Τόσιτς. Ισοφάρισε σε 1-1 και έστειλε τους Βοιωτούς στη Σούπερ Λιγκ 2. Αντίθετα η Λαμία δίνει τελικό στη Νεάπολη με τον Ιωνικό. Παίζει για δύο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία) για τη δική της παραμονή.

Κίτρινη: 33′ Νούνιες, 59′ Σιμόν – 55′ Μεχία, 90+6′ Μανούσος, 90’+8 Χάμοντ

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθήνας)

Βοηθοί: Απτσόγλου, Φωτόπουλος (Αθήνας)

4ος: Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλκάδων), Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Λαμία: Κοσέλεφ, Αμπάντα, Σίμον, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σλίβκα, Τζανδάρης (63′ Τσούκαλος), Νούνιες (56′ Τσιλούλης), Στάνκο, Μαρτίνεθ (69′ Τόσιτς), Μεντίνα (69′ Μανούσος).

Λεβαδειακός: Γκροφ, Χάμοντ, Τσάπρας, Νίκας, Μεχία, Γιαννιώτας, Βρακάς (73′ Σαχπεκίδης), Λιάγκας, Παναγιώτου, Παζ, Γερεμέγεφ (46′ Σακό – 83′ Μπελμόν).




ΟΦΗ – Ιωνικός 2-2

Ο Ιωνικός διεκδίκησε τη νίκη στο Ηράκλειο. Ο ΟΦΗ αν και δεν είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον ήταν αξιόμαχος. Ακόμα κι όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Πασαλίδη δεν… χαρίστηκε. Ο Ιωνικός προηγήθηκε στο 13′ με τον Μασά, ο Μπάκιτς στο 45′ ισοφάρισε σε 1-1, ο Μασάς στο 65′ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους Νικαιώτες, αλλά ο Ντίκο στο 81΄ μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του Μπιφουλά έσβησε τις ελπίδες τνω φιλοξενούμενων για νίκη. Τώρα ο Ιωνικός υποδέχεται τη Λαμία στη Νεάπολη και θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία.

Κόκκινη: 52′ Πασαλίδης

Κίτρινη: 16′ Ντίκο, 59′ Σάκιτς, 69′ Περέα – 43′ Τσιγκρίνσκι, 85′ Σόουζα

Διαιτητής: Στάθης Γκορτζίλας (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Κουρουμπίλια (Δυτ. Αττικής), Καραγκιοζόπουλος (Ημαθίας)

4ος: Σπύρος Ζαμπάλας (Ηπείρου)

VAR: Παπαδόπουλος, Δημητριάδης (Μακεδονίας)

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης (75′ Διαμαντής), Λάρσον, Περέα, Ντιουσέ, Τοράρινσον, Μπάκιτς, Φελίπε (75′ Μπιφουμά), Ντίκο (90+5′ Μοσκιέρα).

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σόουζα (85′ Μάνος), Σάκιτς (85′ Ελευθεριάδης), Κάνιας, Φαντιγκά (72′ Γουλέρι), Μασάς, Βαλεριάνος, Μάντζης.




ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 1-0

Ο Κέβιν Ροσέρο στο 84′ έδωσε τη νίκη στον ΠΑΣ με το γκολ που σημείωσε, αλλά στο τέλος του ματς και οι δύο ομάδες πανηγύρισαν την εξασφάλιση της παραμονής τους στην κατηγορία και μαθηματικά με τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων.

Κίτρινη: 61′ Σόρια – 64′ Γκαρθία, 76′ Τιλίκα

Διαιτητής: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Κολλιάκος (Αθήνας), Παγουρτζής (Πειραιά)

4ος: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Καζάνης)

VAR: Περράκης, Σαμοΐλης (Αθήνας)

ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης (90+2′ Μπορντογκαράι), Πήλιος, Μορέιρα (62′ Κόντε), Λιάσος, Γκίνο, Τζίμας, Παμλίδης (90′ Καραχάλιος), Μπάλαν (62′ Ροσέρο).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ρεγκίς (88′ Μπερτόγλιο), Τιλίκα (79′ Σάνταφε), Μπαρτόλο, Σίτο (88′ Κωστέας).

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-0

Ο Παναιτωλικός ήθελε τον βαθμό της ισοπαλίας για να εξασφαλίσει την παραμονή του και μαθηματικά στη Σούπερ Λιγκα. Τη διεκδίκησε, αλλά ο Ατρόμητος δεν τον άφησε. Στο 30′ ο Αγκιμπού Καμαρά έδωσε το προβάδισμα στους Περιστεριώτες και στο 55′ ο Κλωναρίδης τους στέρησε κάθε ελπίδα για κάτι καλό από τον αγώνα. Τα καλά νέα για την ομάδα από το Αγρίνιο ήρθαν από τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων που εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Διαιτητής: Κώστας Τσετσίλας (Γρεβενών)

Βοηθοί: Τζουβάρας (Κοζάνης), Βασιλόπουλος (Έβρου)

4ος: Άγγελος Αγγελάκης (Μακεδονίας)

VAR: Καραντώνης (Ημαθίας), Νικολαίδης (Μακεδονίας)

Ατρόμητος: Μπρανέσκου, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Αθανασίου, Οικονομίδης (80′ Έρλιγκμαρκ), Καμαρά (87′ Φρίντγιονσον), Γκονζάλεθ, Ρομπάιγ (67′ Ροτάριου), Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος (87′ Τζαβίδας).

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης (36′ Ντουάρτε), Λάρσον, Μάλης, Χουχούμης, Μλάντεν, Ξενιτίδης (61′ Κολοβός), Μπουζούκης (46′ Ντίας), Χουάνπι, Μόρσεϊ(74′ Καρέλης), Πέδρο.

Η βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική – τελευταία

Σάββατο 13 Μαΐου

20:00 Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

20:00 Ιωνικός – Λαμία

20:00 Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα

20:00 Παναιτωλικός – ΟΦΗ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This