Στροφή της ΕΠΟ στην Κύπρο για τον τελικό του Κυπέλλου

Must Read

Η πρόταση να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κύπρο βρίσκεται ξανά στο τραπέζι των συζητήσεων στην ΕΠΟ. Ήδη υπήρξε νέα επαφή με την Κυπριακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τη διεξαγωγή του στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, αυτή τη φορά χωρίς θεατές για να καμφθούν οι αντιρρήσεις της Κυπριακής Αστυνομίας.

Αιτία της αλλαγής πλεύσης ήταν η ίδια η προκήρυξη του Κυπέλλου που ορίζει σαφώς ότι σε περίπτωση που αντίπαλοι στον τελικό θα είναι ομάδες από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ο αγώνας θα πρέπει να γίνει ή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου ή στο εξωτερικό.

Στην Επιτροπή  Εκτάκων Θεμάτων της ΕΠΟ που συνεδρίαση χθες συζητήθηκε το θέμα και διατυπώθηκε η άποψη ότι εάν οριστεί άλλο γήπεδο, όπως του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο που παραχωρείται για τη διοργάνωση του τελικού, μπορεί να προκαλέσει προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Ο χρόνος για τη διεξαγωγή του τελικού που έχει οριστεί για τις 24 Μαΐου πιέζει αφού με τη σειρά τους οι ομάδες θέλουν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους αυτή την αγωνιστική περίοδο. Σύντομα θα πρέπει να αρχίσει η προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν με αγωνιστικές υποχρεώσεις για όσες μετέχουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις να αρχίζουν από τον Ιούλιο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This