Ο Νίκος Βέρτης «εμπόδιο» για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στην… Αλβανία!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει «κλείσει» το γήπεδο των Τιράνων για την πάρτη του!

Must Read

Η Αλβανία φημολογείται πως είναι μία από τις χώρες που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, ο… Νίκος Βέρτης φαίνεται να στέκεται εμπόδιο στις φιλοδοξίες της!

Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης έχει εμφανιστεί ως υποψήφιο και το γήπεδο των Τιράνων, εκεί όπου πέρυσι πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Europa Conference League. Όμως, οι διαθέσιμες ημερομηνίες είναι, πλέον, ελάχιστες, καθώς ο Έλληνας τραγουδιστής έχει «κλείσει» το συγκεκριμένο γήπεδο από τις 23 έως τις 26 Μαΐου, προκειμένου να προετοιμάσει κατάλληλα το χώρο για τη μεγάλη συναυλία του -την πρώτη του επί αλβανικού εδάφους- που θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου.

Στις 28 Μαΐου, εξάλλου, το ίδιο γήπεδο, που αποτελεί, ουσιαστικά, έναν πολυχώρο εκδηλώσεων, θα φιλοξενήσει την παράσταση «Notre Dame de Paris», ενώ για την 1η Ιουνίου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί εκεί ο τελικός του Κυπέλλου Αλβανίας. Σύμφωνα δε με τις ίδιες πληροφορίες, μέσα στον Μάιο δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες ημερομηνίες .

Υπενθυμίζεται πως στις 14 Μαΐου η Αλβανία έχει εθνικές εκλογές, κάτι που σημαίνει ότι η αστυνομία θα είναι σε κατάσταση ύψιστης επιφυλακής από τις 12 έως τις 16 Μαΐου, ενώ για αυτόν τον λόγο, το σενάριο να διεξαχθεί ο ελληνικός τελικός στα Τίρανα στις 17 Μαΐου δεν προβλέπεται, αφού η αλβανική αστυνομία δεν θα έχει τις απαιτούμενες δυνάμεις για ένα τέτοιο γεγονός. Εξάλλου, για εκείνη την ημέρα είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι ανάμεσα σε Τίρανα και Παρτιζάνι.

Πηγές εντός της αλβανικής ομοσπονδίας, πάντως, υποστηρίζουν ότι δεν έχουν κάποιο επίσημο αίτημα από την ελληνική πλευρά στα χέρια τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This