Τα… χρειάστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του Ρολάν Γκαρός

Must Read

Μπορεί ο Τσέχος Γίρι Βέσελι να βρίσκεται στο Νο 455 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά δυσκόλεψε τον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο. 5) στην πρεμιέρα του Ρολάν Γκαρός. Μπορεί πολλοί να περίμεναν έναν υγιεινό περίπατο για τον Έλληνα πρωταθλητή, το ματς να ξεκίνησε καλά, ο Τσιτσιπάς να προηγήθηκε 2-0 σετ (7-5, 6-3), αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Το Τσέχος πήρε το τρίτο σετ με 6-4 και λίγο έλειψε να οδηγήσει τον αγώνα στην ισοπαλία. Το τέταρτο σετ κρίθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Βέσελι προηγήθηκε με 6-3, όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα κρινόταν στο πέμπτο και καθοριστικό σετ, αλλά ο Στέφανος έβγαλε αντίδραση επικράτησε με 9-7 και πήρε σετ και αγώνα.

Η νίκη του με 3-1 πέρα από την κούραση που του προσθέτει μετά από αγώνα που κράτησε τρεις ώρες και 16 λεπτά είναι ένα «καμπανάκι» για τη συνέχεια.

Στον επόμενο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης του Ισπανού Καρμπάλες Μπαένα (Νο. 58) και του Αμερικανού Νάβα (Νο. 238).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This