Σοβαρός ο Τσιτσιπάς πέρασε με 3-0 σετ στους «16» του Ρολάν Γκαρός

Must Read

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε στους «32» του Ρολάν Γκαρός μετά τη νίκη του επί τους Ισπανού Ρομπέρτο Καμπάγες Μπαένα με 3-0. Ο αγώνας κράτησε δύο ώρες και 19 λεπτά και έδειξε ότι ο Στέφανος πήρε τις… ανάσες του και έδειξε έτοιμος για τη δύσκολη συνέχεια.

Στον επόμενο γύρο αντιπαλός του θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Ντιέγκο Σβάρτσμαν (Αργεντινός, 30 χρόνων, Νο. 95) με τον Νούνο Μπόρζες (Πορτογάλος, 26 χρόνων, Νο. 80),

Ουσιαστικά τα δύσκολα θα αρχίσουν από τα προημιτελικά όπου τον περιμένουν (εάν δεν συμβεί κάποια έκπληξη) ο Αλκαράθ και ο Τζόκοβιτς. Μέχρι τότε ο Στέφανος καλείται να κάνει οικονομία δυνάμεων και να αποδεικνύει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις δυσκολίες που προκύπτουν στον αγώνα.

Αυτό έγινε και στο ματς με τον Ρομπέρτο Καρμπαγές Μπαένα. Νίκησε 6-3 στο πρώτο σετ (40′), ενώ στο δεύτερο κατάφερε να αντέξει στην πίεση του αντιπάλου του νικώντας τον στο τάι μπρέικ (7-6) σε 62′. Στο τρίτο όλα πια είχαν κριθεί να τον Στέφανο απλά να ολοκληρώνει το σετ με 6-2 και τον αγώνα με 3-0.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This