Όλες οι δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο

Must Read

Ο Ρικ Πιτίνο προσγειώθηκε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Πέμπτης 07/11 και την Παρασκευή 08/11 αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, προκειμένου, αν όλα πάνε καλά, να οριστικοποιηθεί η συμφωνία, ώστε να αναλάβει επίσημα το πόστο του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής μπάσκετ.

Μάλιστα, ο 67χρονος Αμερικανός προπονητής ενημέρωσε μέσω tweet πως αύριο θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσει το ματς του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια, ενώ για άλλη μία φορά τόνισε πόσο μεγάλη τιμή θα είναι για εκείνον να αναλάβει την Εθνική και ότι δεν θέλει ούτε… cent για τη συγκεκριμένη δουλειά.

Στο αεροδρόμιο τον περίμεναν οι δημοσιογράφοι, στους οποίους, ο Αμερικανός Hall of Famer προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Θα δω το παιχνίδι την Παρασκευή, θα δω φίλους μου και θα συναντηθώ με την ομοσπονδία, για την πιθανότητα να αναλάβω την Εθνική ΟμάδαΘα είναι μια μεγάλη πρόκληση, αν συμβεί, και ανυπομονώ γι’ αυτό και είμαι έτοιμος. Πρέπει πρώτα να μιλήσω με την ομοσπονδία αύριο ή μεθαύριοΕίναι μεγάλη τιμή για μένα, θα το κάνω για την αγάπη μου για την Ελλάδα και τον κόσμο, είναι κάτι σαν αντάλλαγμα. Το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο, για να είναι έτοιμη η ομάδα.

Θέλω να δω που θα κάνουμε προπονήσεις και τι παίκτες θα έχουμε. Πώς θα προπονήσουμε ας πούμε έναν παίκτη, όπως ο Κουφός, που δεν έχει παίξει ακόμα με την ομάδα. Πρέπει να έχουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα.

Ας ελπίσουμε να είναι μαζί και ο Γιάννης. Μίλησα με τον Θανάση και θα τους βγάλω για φαγητό, όταν θα δεσμευτεί να παίξει στους Μαϊάμι Χιτ. Δεν θέλω να τον ενοχλήσω τώρα, είναι συγκεντρωμένοι για να πάρουν το πρωτάθλημα με τους Μπακς.

Δεν είμαι ακόμα προπονητής της Εθνικής, πρέπει να μιλήσω πρώτα με την ομοσπονδία κι ας ελπίσουμε να τα βρούμε.

Μιλούσα με τον ατζέντη μου για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου και η Ελλάδα έχασε από την Βραζιλία με ένα πόντο, κάτι που ήταν κρίμα, υποστήριζα την Εθνική. Και ξέρετε τι μου είπε; “Κόουτς, δεν θα ήταν ωραία, αν αναλάμβανες την ομάδα;”. Εγώ απάντησα πως ήμουν σίγουρος ότι έχουν έναν υπέροχο κόουτς και το ένα πράγμα έφερε το άλλο και σήμερα είμαστε εδώ.

Τους είπα πως δεν θέλω ούτε… δραχμή. Για μένα είναι μεγάλη τιμή να προπονήσω την Εθνική. Για μένα αυτό αξίζει… 1.000.000 δολάρια, η τιμή για να αναλάβω την Ελλάδα. Προπονώ για την αγάπη του παιχνιδιού. Έχω μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα και δεν θα έπαιρνα τίποτα για να κάτσω στον πάγκο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επέστρεψα και έχω τόσους καλούς φίλους εδώ. Θα δω πάλι παλιούς μου παίκτες, πιθανώς πέντε από αυτούς θα είναι στην Εθνική, και ανυπομονώ να δω και τους συνεργάτες μου. Ο Νικ Καλάθης θα παίξει στην Εθνική!».

Δείτε επίσης: Ρικ Πιτίνο: «Είναι μεγάλη τιμή να αναλάβω την Εθνική και δεν πρόκειται να ζητήσω ούτε cent!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This