Τεράστιος Τζόκοβιτς στον τελικό του Ρολάν Γκαρός – Έπαιξε δύο σετ τραυματίας ο Αλκαράθ

Must Read

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να μην βρίσκεται στο Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης (Νο.3), αλλά απέδειξε ότι είναι ο πραγματικά ο κορυφαίος τενιστας της εποχής μας. Στον ημιτελικό που περίμενε όλος ο πλανήτης νίκησε με 3-1 τον Ισπανό Κάρλος Αλκαράθ που βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Είναι κρίμα που ο 20χρονος Ισπανός στο τρίτο σετ αισθάνθηκε ενοχλήσεις από μυικούς τραυματισμούς και υποχρερώθηκε να συνεχίσει τον αγώνα τραυματίας. Χάθηκε η ευκαιρία να απολαύσουν όλοι ένα μεγάλο ματς μεταξύ των κορυφαίων του αθληματος.

Μια ματιά στα σετ το δείχνει. Ο Τζόκοβιτς χρειάστηκε 57′ για να κερδίσει το πρώτο με 6-3. Ο Ισπανός απάντησε στο δεύτερο όπου μετά από 72′ επικράτησε με 7-5.

Από εκεί άρχισαν τα προβλήματα σε ένα ματς που αποτελούσε διαφήμιση του τένις.

Το δεξί πόδι του Αλκαράθ «κόλλησε», παραχώρησε το γκρέιμ για να μπορέσει να καλέσει τον φυσιοθεραπευτή. Πολλοί πίστεψαν ότι θα εγκατέλειπε τον αγώνα αφού είναι γνωστά τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν. Συνέχισε, αλλά τίποτε δεν ήταν όπως νωρίτερα. Στα δύο επόμενα σετ άφησε τον αντίπαλό του να κάνει παιχνίδι και να επικρατήσει και στα δύο με 6-1 σε 34΄και 32 λεπτά αντίστοιχα

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This