Νόβακ Τζόκοβιτς: Απλά κορυφαίος – Κέρδισε και το Ρολάν Γκαρός φθάνοντας τα 23 γκραν σλαμ

Must Read

Δεν υπάρχει ερώτημα για το ποιος είναι ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή τενίστας στον κόσμο. Πέρα από καταλόγους παγκόσμιας κατάταξης και τα… σχετικά ο Νόλε είναι ο κορυφαίος. Το απέδειξε στον ημιτελικό με τον Νο.1 Αλκαράθ, το επιβεβαίωσε και στον τελικό του Ρολάν Γκαρός με το εντυπωσιακό 3-0 σε βάρος του Νορβηγού Κάσπερ Ρόουντ.

Τι κι αν ξεκίνησε δυνατά ο Νορβηγός. Έχασε με 7-6 το πρώτο σετ, με 6-3 το δεύτερο και 7-6 το τρίτο που ήταν και η τελευταία του ελπίδα για να μείνει στον αγώνα. Ο Τζόκοβιτς χρειάστηκε 3 ώρες και 16 λεπτά για να στείλει το μήνυμα σε έναν από τους επίδοξους διαδόχους του να κάνει λίγη υπομονή μέχρι να αποσυρεθεί για να κάνουν όνειρα να κάτσουν στο θρόνο του.

Ο Τζόκοβιτς είχε κι ένα επιπλέον κίνητρο να κερδίσει το συγκεκριμένο τουρνουά. Θα βρισκόταν στην κορυφή του καταλόγου με τις περισσότερες κατακτήσει γκραν σλαμ από κάθε άλλο τενίστα.

Οι οκτώ πρώτοι όλων τον εποχών σε κατακτήσεις γκραν σλαμ

1. Νόβακ Τζόκοβιτς    23
2. Ράφα Ναδάλ    22
3. Ρότζερ Φέντερερ    20
4. Πιτ Σάμπρας    14
5. Ρόι Έμερσον    12
6. Ροντ Λάβερ    11
– Μπιορν Μποργκ    11
8. Μπιλ Τίλντεν    10

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This