Οπαδός του Μέσι διέκοψε τον αγώνα της Αργεντινής με την Αυστραλία!

Must Read

Στην πρωτεύουσα της Κίνας , στο Πεκίνο, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή έδινε φιλικό αγώνα το απόγευμα της Πέμπτης με την Αυστραλία. Νίκησε 2-0, αλλά την παράσταση έκλεψε ένας οπαδός του Λιονέλ ο οποίος στο 67ο λεπτό μπήκε στον αγωνστικό χώρο και θέλησε να τον αγκαλιάσει. Ο «Αμερικανός» πλέον Μέσι, έτρεξε, στάθηκε δίπλα στο σημαιάκι του κόρνερ όπως άλλοι περιμένουν λεωφορείο και έβλεπε τους άνδρες της ασφάλειας του γηπέδου να κάνουν τα υπόλοιπα. Να πιάσουν τον εισβολέα!

Νωρίτερα, μόλις στο 2ο λεπτό είχε σκοράρει κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των 68.000 θεατών, με πολλούς να φοράνε τη φανέλα της Αργεντινής με το όνομά του στην πλάτη, γραμμένο όχι στα λατινικά, αλλά με κινεζικά ιδεογράμματα!

Οι φανέλες δεν είχαν απλά… αλμυρή τιμή, αλλά έφθαναν σε σημείο αισχροκέρδιας. Στα περίπτερα γύρω από το γήπεδο που τις πουλούσαν η τιμή τους έφθανε τα 4.800 γουάν που σημαίνει γύρω στα 980 δολάρια ΗΠΑ! Βαφτίστηκαν συλλεκτικές αφού κυκλοφόρησαν μόνο για τον συγκεκριμένο αγώνα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This