Το επόμενο βήμα στη σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα

Must Read

Στην αρχή ήταν η σχέση, ακολούθησε η δημοσιοποίησή της και τώρα ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα θα ντυθούν στα λευκά και θα παρουσιαστούν στο κοινό τους.

Μην πάει το μυαλό σας σε Δημαρχείο ή εκκλησία. Το επόμενο βήμα αφορά την αγωνιστική τους ένωση. Την Παρασκευή κάνουν πρεμιέρα ως ζευγάρι στο μικρό του Γουίμπλεντον, ντυμένοι στα λευά όπως απαιτεί ο ενδυματολογικός κώδικας του τουρνουά.

Κι εκεί αρχίζουν από τα δύσκολα. Αντίπαλοί τους είναι το Αμερικανικό δίδυμο του 33χρονου Όστιν Κράιτσεκ και της 29χρονης Τζέσικα Πάγκουλα. Υψηλός βαθμός δυσκολίας για δύο παιδιά με πλούσιο ταλέντο, αλλά που παίζουν για πρώτη φορά μαζί.

Ο Τσιτσιπάς μάλιστα αποκάλυψε ότι η καλή του είδε στον ύπνο της να κερδίζουν μαζί ένα τουρνουά…

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή γύρω στη μία το μεσημέρι, αν και με τις βροχές που έχουν πλήξει φέτος τη διοργάνωση κανείς δεν ξέρει εάν αρχίσει στην ώρα του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This