Απίστευτη ανατροπή από τον Στέφανο Τσιτσιπά, απέκλεισε τον Άντι Μάρεϊ

Must Read

Έκανε το αδύνατο, δυνατό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον β’ γύρο του Γουίμπλεντον. Το βράδυ της Πέμπτης όταν διακόπηκε λόγω ώρας ο αγώνας του με τον Άντι Μάρεϊ έχανε με 2-1 σετ. Όλα ήταν σε βάρος του. Ο 36χρονος βρετανός μετά από τρεις ώρες αγώνα θα μπορούσε να πάρει τις ανάσες που ήθελε για να συνεχίσει την επόμενη μέρα. Είχε κερδίσει τα δύο τελευταία σετ και έπαιζε στην… έδρα του σε ένα γήπεδο που θύμιζε αντίστοιχο ποδοσφαιρικό.

Κι όμως η επιστροφή του Στέφανου το απόγευμα της Παρασκευής ήταν συγκλονιστική. Κατάφερε να κερδίσει το τέταρτο σετ, να φέρει το ματς στα ίσια και να διεκδικήσει τη νίκη στο πέμπτο. Το πέτυχε και πήρε το χειροκρότημα του δύσκολου κοινού που έχει συνηθίσει να βλέπει αθλητές τοπ επιπέδου.

Τα σετ με πρώτο τον Μάρεϊ: 6-7 (58′), 7-6 (63′), 6-4 (52′), 6-7 (64′) και 6-4 (46′). Συνολικά ο αγώνας που εξελίχτηκε σε δύο μέρες κράτησε 4 ώρες και 43 λεπτά!

Επόμενος αντίπαλος στον γ΄ γύρο ο Σέρβος Λάζλο Τζέρε, Νο. 60 στην παγκόσμια κατάταξη. Ο Στέφανος έχει νικήσει και τις τρεις φορές τον 28χρονο αντίπαλο του. Το 2016 στην Καζαμπλάνκα (2-0), και το 2022 σε Ακαπούλκο (2-01) και Μόντε Κάρλο (2-1).

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να γίνει αύριο Σάββατο στη μια το μεσημέρι.

Η αντίδραση του Τσιτσιπά στο τέλος του ματς

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This