Η μεταγραφή της δεκαετίας στο μπάσκετ! Ο Σλούκας στον Παναθηναϊκό

Must Read

Ο Κώστας Σλούκας λίγες ώρες μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό!

Στα 33 του χρόνια αποδέχτηκε την πρόταση για τριετές συμβόλαιο με αμοιβές που δεν ανακοινώθηκαν, αλλά σίγουρα είναι οι υψηλότερες των τελευταίων δέκα χρόνων για Έλληνα μπασκετμπολίστα.

Ρόλο στην απόφαση της μεταγραφής του έπαιξε και ο νέος προπονητής των «»πρασίνων». Εργκίν Αταμάν που ήθελε ένα παίκτη με μεγάλη εμπειρία, αλλά και τεράστια γνώση της ελληνικής και ευρωπαϊκής πραγματικότητας.

Αλλωσε ο Τούρκος προπονητής τον είχε γνωρίσει καλά από την παρουσία του στην Φενέρμπαχτσε.

Στις βαλίτσες του για το ΟΑΚΑ έχει τρεις κατακτήσεις στην Ευρωλίγκα, ένα διηπειρωτικό Κύπελλο, τέσσερα πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ελλάδας, καθώς και τρία πρωταθλήματα, αλλά και τρία Κύπελλα Τουρκίας.

Η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του αναφέρει:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This