Θέλει γκολτζή ο ΠΑΟΚ – Δεν άρεσε και στο δεύτερο φιλικό

Must Read

Προβλημάτισε και στο δεύτερο φιλικό ο ΠΑΟΚ. Δεν ήταν η ήττα (2-1) από την ολλανδική Γκόου Άχεντ Ιγκλς που ξεκίνησε μόλις πριν μια εβδομάδα την προετοιμασία της. Το πρόβλημα εντοπίζεται στην αδυναμία των ποδοσφαιριστών του να ολοκληρώσουν τις προσπάθειές τους προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Μπορεί σε ένα ακόμα ματς ο Λουτσέσκου να… ανακάτεψε την τράπουλα κάνοντας πολλές αλλαγές, αλλά η ουσία είναι ότι μόνο στο πρώτο μισό του β’ μέρους η απόδοση τοιυ Δικεφάλου ήταν ικανοποιητική.

Ο Εκόνγκ με τρεις προπονήσεις λογικό ήταν να βρεθεί εκτός ρυθμού.

Στο 35′ ο Σο άνοιξε το σκορ, ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ  Σβαμπ (48′) και ο Ανεκάντα (70′) διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Γκόου Αχέντ Ιγκλς:Ντε Λάνγκε, Κάιπερς, Λίντμπεργκ, Σέρα, Σόου, Μπλόμε, Γιανσάνα, Αμόφα, Έβερινκ, Σάατχοφ, Μπρέουμ.
Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Ντε Λάνγκε, Ντέιλ, Κράμερ, Τζέιμς, Ρόμενς, Αντεκάνιε, Αβεντισιάν, Β. Έντβαρντσεν, Ο. Έντβαρντσεν, Ντέρσκεν, Σμιτς.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς (46’ Ταλιχμανίδης), Λύρατζης (62’ Βιεϊρίνια), Νάσμπεργκ (46’ Μιχαηλίδης), Εκόνγκ (46’ Κουλιεράκης), Ράφα Σοάρες (62’ Τσαούσης), Ντόουγκλας (29’ Σβαμπ), Τσιγγάρας (62’ Γιαξής), Μουργκ (62’ Βρακάς), Τάισον (70’ Τζίμας), Α. Ζίβκοβιτς (46’ Κωνσταντέλιας), Μπράντον (46’ Γκορτετζιάνι).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This