Νίκησαν μόνο τον… καύσωνα! Παναθηναϊκός – Χάποελ Μπερ Σεβά 1-1

Must Read

Αλλιώς το υπολόγιζε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το φιλικό με την Χάποελ Μπερ Σεβά (1-1), αλλιώς του… βγήκε. Ο καύσωνας ήταν ο μεγάλος αντίπαλος όλων των παικτών που χρησιμοποιήθηκαν και από τις δύο ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πρεσάρει ψηλά από το ξεκίνημα του αγώνα, αλλά οι παίκτες του δεν άντεξαν με τέτοιες καιρικές συνθήκες.

Στα θετικά η επιστροφή του Ζέκα, αλλά και η σταθερά καλή απόδοση των Βαγιαννίδη και Φικάι, ενώ άρεσαν και οι Μλαντένοβιτς και Τζούρισιτς.

Στο 30′ οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ έπειτα από σέντρα του Μπλαντένοβιτς  και κεφαλιά του Βέρμπιτς. Στο 43′ έπειτα από λάθος της άμυνας ισοφάρισε ο Στογιάνοφ (1-1).

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν (65′ Μπρινιόλι), Κώτσιρας (46′ Βαγιαννίδης), Σιδεράς (65′ Κάτρης), Μάγκνουσον (46′ Φικάι), Μλαντένοβιτς (46′ Χουάνκαρ), Πέρεθ (46′ Τσόκαϊ), Κλεϊχνέισλερ (46′ Ζέκα), Μπερνάρ (46′ Τζούριτσιτς), Παλάσιος (46′ Μαντσίνι), Βέρμπιτς (46′ Αϊτόρ), Σπόραρ (46′ Γερεμέγεφ).

Χάποελ Μπερ Σεβά: Μαρτσιάνο, Ελχαεμέντ (46′ Μπαριέρο), Αμπουάμπιντ (60′ Σαφούρι), Βίτορ (81′ Μπέρενστειν), Λόπες, Σαμίρ (46′ Γιελχέσκελ), Γκορντάνα (81′ Γκάναχ), Στογιάνοφ (60′ Ελίας), Μπαντάς (70′ Σέφερ), Πέτερσον (70′ Πάουντ), Κλιμάλα.



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This