Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Άρη στην Ευρώπη – Το μεσημέρι η κλήρωση

Must Read

Από τη μία το μεσημέρι έως και λίγο μετά τις τρεις οι πέντε εκπρόσωποι της Ελλάδας θα ξέρουν τον… οδικό χάρτη της χρονιάς! Θα γνωρίζουν, έστω και κατά… προσέγγιση τους αντιπάλους τους στο δρόμο για την πρόκριση στους ομίλους..

Κι αυτό γιατί:

Στο Τσάμπιονς Λιγκ (κλήρωση στις 13:00)

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στον γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης με στόχο την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης τη νικήτρια ενός από τα ζευγάρια:

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) – Αστάνα (Καζακστάν)

Ρακόβ (Πολωνία) – Καραμπάκ (Αζερμπαϊτζάν)

-Ζρίνσκι (Βοσνία) – Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία)

Οι αγώνες της β’ προκριματικής φάσης γίνονται σήμερα και την άλλη εβδομάδα, ενώ οι αγώνες της Ένωσης είναι προγραμματισμένοι για τις 8,9 και 15 Αυγούστου, ενώ τα πλέι οφ (κλήρωση 7/8) θα γίνουν στις 22,23 και 29,30 Αυγούστου.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται αύριο στι Κόζιτσε της Σλοβακίας με την τυπικά γηπεδούχο Ουκρανική Ντίπρο-1 που δίνει εκεί τους αγώνες της λόγω πολέμου. Σε περίπτωση πρόκρισης μετά τη ρεβάνς που θα γίνει σε μια εβδομάδα στην Αθήνα θα αμτιμετωπίσει κάποια από τις Ρέιντζερς (Σκωτία), Μπράγκα (Πορτογαλία) και Μαρσέιγ (Γαλλία) με στόχο την πρόκριση στα πλέι οφ. Σε περίπτωση αποκλεισμού θα συνεχίσει την Ευρωπαϊκή του πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ και θα αντιμετωπίσει την ομάδα που τον απέκλεισε πέρσι από τις ευρωπαϊκές διοργάνωσεις Σλάβια Πράγας.

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει το ζευγάρι που θα αναδείξει τον αντίπαλό του στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ (4 και 11 Αυγούστου). Είναι αυτό της βελγικής Γκενκ με την ελβετική Σερβέτ. Αυτό που μένει είναι το που θα παίξει το πρώτο και το δεύτερο ματς. Σε περίπτωση πρόκρισης (κλήρωση 14:00) θα αγωνιστεί στα πλέι οφ της διοργάνωσης Εάν αποκλειστεί συνεχίζει στο Κόνφερενς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης αγωνίζονται στο Κόνφερενς Λιγκ (κλήρωση ώρα 14.00), αλλά απόψε θα ξέρουν, περίπου, και τους αντιπάλους τους σε περίπτωση πρόκρισης στον γ΄ προκριματικό γύρο.

Ο Δικέφαλος σε περίπτωση που αποκλείσει την Μπεϊτάρ της Ιερουσαλήμ (α’ ματς την Πέμπτη στην Τούμπα και ρεβάνς στις 3 Αυγούστου) θα τοποθετηθεί στους ισχυρούς της κλήρωσης και θα αντομετωπίσει τη Χάιντουκ Σπλιτ (Κροατία) ή τη νικήτρια κάποιου από τα ζευγάρια τω αγώνων
Ζελέζνιτσαρ (Βοσνία) – Νέφτσι Μπακού (Αζερμπαϊτζάν)
Σουτιέσκα (Μαυροβούνιο) – Σάντα Κολόμα (Ανδόρα)
Νέμαν Γκρόντνο (Λευκορωσία) – Μπαλζάν (Μάλτα)

Ο Άρης με τη σειρά του σε περίπτωση που αποκλείσει την Αρμενική Αρατάρ (την Πέμπτη το α’ ματς στο Ερεβάν και ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη στις 3 Αυγούστου) θα έχει αντίπαλο την Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία) ή κάποια από τις νικήτριες των αγώνων

Μίντιλαντ (Δανία) – Προγκρές Νιεντερκόν (Λουξεμβούργο)

Χάποελ Μπερ-Σέβα (Ισραήλ) – Πανεβέζις (Λιθουανίας)

Ορντάμπασι (Καζακστάν) – Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνίας)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This