«Άγρια» σκηνικά από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια – Έξι τραυματίες, ο ένας σοβαρά

«Καραβάνια» από Κροάτες χούλιγκανς διέσχισαν ανενόχλητοι τη μισή χώρα και δεν ασχολήθηκε κανείς...

Must Read

Καμιά 200αριά οργανωμένοι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έφτασαν σήμερα οδικώς στην Αθήνα, παρά το γεγονός ότι η UEFA έχει απαγορεύσει την παρουσία τους στο «OPAP Arena» για το αυριανό παιχνίδι της ομάδας τους με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά έσπευσαν να δημιουργήσουν «άγρια» σκηνικά έξω από το γήπεδο «Αγιά Σοφιά Opap Arena» στη Νέα Φιλαδέλφεια, σύμφωνα με διάφορα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media. Συγκεκριμένα, υπήρξαν αναφορές για βανδαλισμούς σε καταστήματα που βρίσκονται πέριξ του γηπέδου και για ζημιές στον περίφημο ατσάλινο αετό που δεσπόζει στην κεντρική είσοδο του γηπέδου.

Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, επιχείρησαν μάταια να μπουκάρουν στο γήπεδο, ενώ δεν δίστασαν να τραμπουκίζουν όποιον συναντούσαν στην περιοχή, προκαλώντας, τελικά, την επέμβαση των ΜΑΤ. Αυτόπτες μάρτυρες, πάντως, αναφέρουν ότι αυτή ήρθε  αρκετά καθυστερημένα, καθώς περίοικοι και επιχειρηματίες αναγκάστηκαν να κλειδαμπαρωθούν σε σπίτια και μαγαζιά, για να γλιτώσουν από τη μανία τους.

Με βάση, εξάλλου, ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στα εκτεταμένα επεισόδια που προκάλεσαν αργά το βράδυ οι θερμόαιμοι Κροάτες, κατά τη διάρκεια των οποίων επιτέθηκαν με καδρόνια και άλλα αντικείμενα σε φιλάθλους της «Ένωσης», σημειώθηκαν τραυματισμοί έξι ατόμων, με τουλάχιστον έναν από αυτών να χαρακτηρίζεται σοβαρός, καθώς το θύμα φέρεται να δέχτηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο και να διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Κατά πληροφορίες, στελέχη της Ομάδας Δράσης και της ΟΠΚΕ προχώρησαν, τελικά, σε προσαγωγές περίπου 70-80 χούλιγκαν της κροατικής ομάδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This