Σύλληψη και τιμωρία των ενόχων ζητά η ΟΥΕΦΑ – Στην Αθήνα η ρεβάνς στις 18 ή 19 Αυγούστου

Must Read

Σε μια ασυνήθιστα σκληρή ανακοίνωση για τα όσα έγιναν έξω από την Opap Arena αργά το βράδυ της Δευτέρας προχώρησε η ΟΥΕΦΑ, η οποία όχι μόνο καταδικάζει τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, αλλά και ζητά από τις ελληνικές αρχές να συλληφθούν οι δράστες και να παραδοθούν στη δικαιοσύνη, το συντομότερο δυνατό, όπως χαρακτηριστικά τονίζει.

Παράλληλα αποφάσισε ο αγώνας στο Ζάγκρεμπ να διεξαχθεί κανονικά την ερχόμενη εβδομάδα (Τρίτη 15 Αυγούστου, ώρα 21.00) και η ρεβάνς να γίνει στην Αθήνα την Παρασκευή 18 ή το Σάββατο 19 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας αναφέρει:

«Η UEFA εκφράζει τη λύπη της για τα φρικιαστικά επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στην Αθήνα και είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια μιας ζωής. Εκφράζοντας τη βαθύτατη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του θύματος, στην ΠΑΕ ΑΕΚ και τους φιλάθλους της, θα θέλαμε να επαναλάβουμε ότι η βία δεν έχει θέση στο άθλημά μας και αναμένουμε ότι οι υπεύθυνοι αυτής της τρομερής πράξης θα συλληφθούν και θα παραδοθούν στη δικαιοσύνη το συντομότερο δυνατό.

Μετά το χθεσινό συμβάν βίας και σε συνεννόηση με τις τοπικές αρχές, η UEFA αποφάσισε ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για να διεξαχθεί απόψε ο αγώνας της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Σύμφωνα με το άρθρο 26.01 του Κανονισμού του UEFA Champions League 2023/24, ο αγώνας που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί απόψε στο Στάδιο Αγία Σοφιά στην Αθήνα αναβάλλεται.

Ο αγώνας Ντινάμο – ΑΕΚ στο Ζάγκρεμπ θα διεξαχθεί την Τρίτη 15 Αυγούστου 2023 (21:00) όπως έχει προγραμματιστεί.

Η UEFA βρίσκεται σε επαφή και με τους δύο συλλόγους για να επιβεβαιώσει την ημερομηνία για τον προγραμματισμένο αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και της Ντινάμο, δηλαδή είτε την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023 είτε το Σάββατο 19 Αυγούστου 2023».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This