Στα άκρα οι σχέσεις του Χουάνγκ με τον Ολυμπιακό – Φήμες για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Ένα δημοσίευμα σε ιστοσελίδα που έχει στενές σχέσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού το βράδυ της Πέμπτης άναψε φωτιές σε «ερυθρόλευκους» και «πράσινους». Σύμφωνα με αυτό ο Νοτιοκορεάτης Χουάνγκ Ιν-μπομ από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας στο περσινό πρωτάθλημα ζήτησε να φύγει ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Με 32 αγώνες στο περσινό πρωτάθλημα (3 γκολ, 4 ασίστ, 5 κίτρινες), άλλα 5 ματς στο Κύπελλο (ένα γκολ) και τέσσερις ευρωπαϊκές συμμετοχές (πέρσι κι εφέτος) είχε διακριθεί για την ηρεμία που έδειχνε στο παιχνίδι, τις σωστές μεταβιβάσεις και τη δυνατότητα του να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής.

Στην ποδοσφαιρική πιάτσα φούντωσαν οι φήμες ότι η «επανάσταση» του Κορεάτη οφείλεται στο μπάσιμο του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του και τόνιζαν ότι το γεγονός ότι με την υπόθεση ασχολούνται πλέον οι δικηγόροι της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και του παίκτη, δελιχνει ότι κάποιο παραθυράκι υπάρχει στο συμβόλαιό του που τον οδήγησε στην απόφαση να φθάσει στα άκρα τις σχέσεις του με την ομάδα και να διεκδικήσει τη λύση του συμβολαίου του.

Ο 26χρονος Χουάνγκ από τον Απρίλιο του 2022 αγωνιζόταν στη Ρωσία στην Ρούμπιν Καζάν από την οποία έφυγε λόγω του πολέμου, επέστρεψε για λίγο στην πατρίδα του και στη συνέχεια, πέρσι τον Ιούλιο αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό.

Προς το παρόν ο σύλλογός του του έχει απαγορεύσει να έρχεται σε επαφή με τους συμπαίκτες του και θα προπονείται μόνος του.

Να σημειωθεί ότι κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με τον Μολδαβό Όλεγκ Ρέαμπτσουκ που ξαφνικά παραμνές του φιλικού με τη Ρέιντζερς στην Σκωτία βρέθηκε εκτός ομάδας για πειθαρχικό παράπτωμα. Επέστρεψε στην Αθήνα και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στην Σπαρτάκ Μόσχας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This