Κρίμα κι άδικο για τον Άρη – Αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Ντινάμο Κιέβου

Must Read

Οι παίκτες του Άρη έχουν κάθε λόγο να τα έχουν με την τύχη τους στον αγώνα με την Ντινάμο Κιέβου στο Βουκουρέστι. Δεν είναι ο αποκλεισμός στο πέναλτι (6-5), δεν είναι το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο σε όλο το β’ μέρος της παράτασης μετά την αποβολή του Πάβισιτς στο 108΄, είναι και το πλήθος των ευκαιριών που έχασαν όχι μόνο στο 90λεπτο, αλλά και στην παράταση.

Ακόιμα κι αν διαγράψει κανείς τα όσα έγιναν στα 90 λεπτά οι «κίτρινοι», στις καθυστερήσεις τρεις φορές έχασαν μοναδικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν σε 2-2 και να γλιτώσουν τη δοκιμασία της παράτασης και των πέναλτι. Με 2-2 η πρόκριση θα πήγαινε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης που θα έπρεπε να αντιμετωπίσει στη συνέχεια την Μπεσίκτας.

Όμως ο μπάλα έχουν τους δικούς της νόμους που δεν είναι πάντα δίκαιοι. Κάνει τα καπρίτσια της κι αυτά έγιναν στο γήπεδο.

Στο ξεκίνημα του αγώνα όλοι πίστεψαν ότι θα παρακολουθήσουν ένα αδιάφορο ματς. Οι δύο ομάδες σκόραραν από μια φορά στην πρώτη τους τελική. Από την μπαλιά του Πάλμα ο Τζούρασεκ άνοιξε το σκορ στο 39′, αλλά στις καθυστερήσεις του ημίχρόνου ο Βολίσικ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Η ευκαιρία του Κάρλσον στο 56′ αποδείχτηκε καθοριστική. Η Ντινάμο πήρε προβάδισμα (2-1) με πλασέ του Καραβάεφ που ισοφάρισε στο 85’το συνολικό σκορ, ενώ ο Χουτεσιώτης, νέο απόκτημα του Άρη από τον Ιωνικό, στα 29 του χρόνια στην πρώτη εμφάνιση με τους «κίτρινους» είχε κρατήσει τη νέα του ομάδα στον αγώνα με επέμβαση στο 79′ σε προσπάθεια του Μπουγιάλσκι.

Από εκεί και πέρα άρχισε το ρεσιτάλ των χαμένων ευκαιριών της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο Φεράρι στο 90+1, ο Χριστοδουλόπουλος στο 90+5 και η διπλή ευκαιρία από τους Πάβισιτς και Χριστοδουλόπουλο.

Στην παράταση στο 115′ ο Φαμπιάνο έχααε κι αυτός μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει και να δώσει την πρόκιριση στην ομάδα του.

Μαστίγωμα νεύρων ήταν η διαδικασία των πέναλτι που κρίθηκε στο τελευταίο, χαμένο του Οντουμπάτζο.

Ντιναμό Κιέβου: Μπούστσαν, Ντούμπιντσακ, Ντιάτσουκ, Σιρότα, Τίμτσουκ (Καραβάεφ 72′), Σίντορσουκ (Αντριέφσκι 72′), Σαπαρένκο (Μπράζκο 72′), Μπουγιάλσκι, Βολόσιν (Ντιαλό 82′), Γιαρμολένκο (Πάρις 105′), Βάνατ (Μπενίτο 105′).

Άρης: Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Ζουλ (Σαμόρα 105′), Τζούρασεκ (59′), Νταρίντα (Πάβισιτς 75′), Κάρλσον (Μενέντες 59′), Πάλμα (Ματαρίτα 82′), Μορόν (Χριστοδουλόπουλος 82′)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This