«Αστακός» η Νέα Φιλαδέλφεια για το ματς με τη Ντιναμό – Με συνοδεία δεκάδων περιπολικών η αποστολή των Κροατών

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη…

Must Read

Πάνω από 1.000 αστυνομικοί, τρεις ζώνες ασφαλείας στη Νέα Φιλαδέλφεια -ξεκινώντας από το γήπεδο της ΑΕΚεπιτήρηση από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. σε σταθμούς μετρό, ηλεκτρικού και συνδέσμους οργανωμένων οπαδών, ελικόπτερα και drones.

Αυτά είναι συνοπτικά τα μέτρα ασφαλείας που  έχει επεξεργαστεί η Ελληνική Αστυνομία και μαζί με άλλα που δεν είναι ανακοινώσιμα, θα υλοποιηθούν και θα ισχύσουν από το απόγευμα του Σαββάτου, για την βραδινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Υπό τον φόβο εκτρόπων, μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη από το τάγμα εφόδου των Κροατών, άπαντες συνιστούν ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση και πρώτη απ΄ όλους η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία θα φιλοξενήσει στις εξέδρες της OPAP Arena την οικογένεια του αδικοχαμένου29χρονου.

.

Άλλωστε, σε έναν αγώνα που δεν έπρεπε να είχε γίνει, αλλά έγινε λόγω της ολιγωρίας και της αναποφασιστικότητας της  UEFA, η Ένωση έδωσε μέσα στο γήπεδο της Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ, μια μικρή απάντηση. Η νίκη της με 2-1, έβαλε γερά θεμέλια πρόκρισης και απομένει μόνο να σφραγιστεί το εισιτήριο της πρόκρισης.

Με πάθος και παλμό, αλλά όχι αγριότητες. Γιατί αυτό επιτάσσει η ιστορία της ΑΕΚ και η μνήμη του Μιχάλη.

Εν τω μεταξύ, γύρω στις 17:00 έφτασε στην Αθήνα η αποστολή της κροατικής ομάδας, η οποία πήγε απευθείας στο ξενοδοχείο, έχοντας κάνει προπόνηση στο Ζάγκρεμπ.

Το πούλμαν της κροατικής αποστολής… έκλεψε τις εντυπώσεις στη διαδρομή πάντως, λόγω της τεράστιας -και καθόλου διακριτικής- αστυνομικής συνοδείας.

.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This