Ματσάρα στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα: Βόλος – Λαμία 2-2

Must Read

Με σούπερ ματς άρχισε το νέο πρωτάθλημα. Ο Βόλος και η Λαμία προσέφεραν γκολ και θέαμα σε ένα ματς που δεν είχε νικητή, με την ισοπαλία (2-2) να διαμορφώνεται στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Λαμία συνέχισε από εκεί που σταμάτησε πέρσι. Εντυπωσιακά!

Ο Βόλος θύμισε την ομάδα που ξεκίνησε το περσινό πρωτάθλημα. Με τσαγανό και πείσμα μέχρι το τέλος.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ένας παλιός γνώριμος των ελληνικών γηπέδων: Ο Ισπανός Καρλίτος. Συστήθηκε στον Παναθηναϊκό, αγωνίστηκε δύο χρόνια στην πολωνική Λέγκια Βαρσοβίας κι επέστρεψε φορώντας τα χρώματα της Λαμίας. Σκόραρε στο 55′ με εκτέλεση πέναλτι κι έδωσε την ασίστ στο δεύτερο γκολ της ομάδας του από τον Λιθουανό Σλίβκα (60′).

Υποψήφιο για γκολ της ημέρας είναι η ισοφάριση στο 90+1′ από τον Φινλανδό Άλχο που σε δύο χρόνια παρουσίας τους στο πρωτάθλημα  είχε σημειώσει μόλις ένα τέρμα.

Απολαύστε το

 

Νωρίτερα, στο 60′ είχε μειώσει ο Σιέλης σε 2-1.

Οι Βολιώτες μπορεί να μην έμειναν ιικανοποιημένοι από την ισοπαλία, αλλά θυμίζουν ότι και πέρσι η εκπληκτική τους πορεία στον α’ γύρο ξεκίνησε με μια ισοπαλία με πολλά γκολ, το 3-3 με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από την πλευρά της η Λαμία έδειξε έτοιμη για το πρωτάθλημα, έδειξε ότι θα είναι καλύτερη από πέρσι και έδωσε υποσχέσεις για μια καλύτερη σεζόν από την περσινή.

Βόλος: Σιαμπάνης, Άλχο, Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα (51′ Τάχατος), Τσοκάνης (62′ Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς (73′ Μωραίτης), Τρουιγιέ (51′ Κίτσος), Κόμπα, Ντέλετιτς, Μραζ.

Λαμία: Νάγκι, Σαραμαντάς, Σιμόν, Παούλαβετς, Τζανετόπουλος, Σλίβκα, Στάνκο, Μαρτίνεθ (66′ Λάκε), Τσιλούλης, Νούνιες, Καρλίτος (75′ Ακούνα).

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This