Λαμπάδα στο μπόι του Μπίελ – Δύσκολα ο Ολυμπιακός 2-0 τον μαχητικό Πανσερραϊκό

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Για 63 λεπτά οι φίλοι τοιυ Ολυμπιακού που παρακολουθούσαν τηλεοπτικά, ή ραδιοφωνικά (το ματς έγινε κεκλεισμένων των θυρών) τον αγώνα της ομάδας τους με τον Πανσερραϊκό αγωνιούσαν. Η ομάδα τους όχι μόνο δεν κατάφερνε να αξιοποιήσει την εδαφική υπεροχή που είχε απέναντι σε μια νεοφώτιστη ομάδα, αλλά λίγο έλειψε να δεχτεί πρώτος γκολ, κυρίως όταν στο 54′ ο Άλεξιτς σε εκτέλεση πέναλτι, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι! Κι άς έπαιζε ο Πανσερραϊκός με παίκτη λιγότερο από το 4′ όταν αποβλήθηκε ο Τσέχος Τόμας Χάγιεκ όταν σταμάτησε ως τελευταίος παίκτης τον Μπίελ.

Κι όμως ο αγώνας που είχε αρχίσει τόσο καλά για τον Ολυμπιακό έδειξε να είναι εύκολη υπόθεση για τους γηπεδούχους. Ο Καρβάλιο, στο 9′, είχε σουτ στο δοκάρι, ο Μασούρας στο 25′ δεν κατάφερε να σκοράρει σε άδειο τέρμα (!), αλλά σταδιακά ο Πανσερραϊκός κατάφερε να δείξει ότι δεν είχε μπει στο γήπεδο για να χάσει. Ήδη στο 17′ ο Άλεξιτς (πρώτος σκόρερ πέρσι στη SL2) έχασε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

Ο Ντιέγκο Μσαρτίνεθ προσπάθησε να αλλάξει πράγματα στο ημίχρονο, αλλά και αργότερα. Στο 46′ έκανε τρεις αλλαγές, πέρασε τους Σκάρπα που κυνήγησε χωρίς επιτυχία το γκολ, αλλά και τους Κίνι και ελ Κααμπί, ενώ στο 58′ έριξε στη μάχη τον Φορτούνη και αργότερα τον Ιμπόρα.

Στο 52΄ ο Πανσερραϊκός είχε την ευκαιρία να σκοράρει. Ο Μαντί Καμαρά έδιωξε την μπάλα με το χέρι, μέσω VAR επιβεβαιώθηκε η παράβαση, αλλά ο Άλεξιτς που εκτέλεσε το πέναλτι είδε την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι.

Το γκολ του Μπίελ, ένας κερευνός στο 63′ λύτρωσε τους «ερυθρόλευκους» από το άγχος της επικράτησης, ενώ λίγο αργότερα στο 86′ ο Πενταβράκης έσπρωξε τον Φορτούνη μέσα στη μικρή περιοχή. Πέναλτι και ο ελ Αραμπί το αξιοποίησε, επιβεβαιώνοντας απλά τη νίκη.

Δεν άρεσε ο Ολυμπιακός, παρουσίασε τις γνωστές του αδυναμίες, κάνει… μπαμ ότι είναι ομάδα υπό δημιουργία, καθώς συνεχίζονται οι μεταγραφές και οι αποχωρήσεις.

Αντίθετα ο Πανσερραϊκός έδειξε να έχει τα στοιχεία που θα τον κρατήσουν στην κατηγορία. Με παίκτες που δεν είναι μεγάλα ονόματα, αλλά ξέρουν τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο.

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μσαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Ρέτσος, Ραμόν (46′ Κίνι), Μαντί Καμαρά (76′ Ιμπόρα), Καρβάλιο (46′ Ελ Κααμπί), Αλεξανδρόπουλος, (58′ Φορτούνης), Μασούρας (46′ Σκάρπα), Μπιέλ, Αραμπί.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Γκοτζαμανίδης, Χάγεκ, Πεταυράκης, Ντανκερλούι, Πηλέας (76′ Μασκανάκης), Θυμιάνης, Στάικος (76′ Ουεντραόγκο), Μούργος (38′ Τόμας), Χατζηστραβός (59′ Αυλωνίτης), Άλεξιτς (60′ Γούλερι).

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This