Βάσεις πρόκρισης για Ολυμπιακό, 3-1 την Τσουκαρίτσκι – «Φορτούνη μείνε» φώναζε ο κόσμος

Must Read

Ένα κρίσιμο ευρωπαϊκό μας με σαφώς κατώτερο αντίπαλο, την Τσουκαρίτσκι (3-1) μετατράπηκε σε… δημοψήφισμα υπέρ της παραμονής του Φορτούνη που έχει πρόταση από τη Σαουδική Αραβία.

Την στήριξη του κόσμου την αντεπέδωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού με γκολ – όνειρο στο 15′ και μια ασίστ.

Ένας ακόμα της παλιάς φρουράς, ο Μαντί Καμαρά έδειξε διάθεση να παίξει μπάλα και να μείνει στην ομάδα.

Κέρδος και ο νεοφερμένος Ελ Κααμπί «χτυπώντας» στο 3′ και στο 40′.

Ο Ολυμπιακός είχε εξαιρετικό πρώτο μέρος, κυνήγησε το γκολ και θα μπορούσε να είχε σημειώσει περισσότερα γκολ. Με 3-0 στα απδυτήρια η πρόκριση φαινόταν πολύ κοντά.

Στο β΄μέρος ο ρυθμός έπεσε με αποτέλεσμα ο Μιλαντίνοβιτς με γκολ στις καθυστερήσεις να μειώσει το σκορ σε 3-1 και να δώσει κάποιες ελπίδες για τη ρεβάνς στην ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός πάει στη Σερβία για τα άλλα 90′ που τον χωρίζουν από την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ σε αγώνα που θα γίνει την Πέμπτη (ώρα 21.00).

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Βρουσάι, Ρέτσος, Φρέιρε, Κίνι, Μαντί Καμαρά (59′ Έσε), Ιμπόρα, Μασούρας (59′ Σκάρπα), Μπιέλ (83′ Αλεξανδρόπουλος), Φορτούνης, Ελ Κααμπί (70′ Ελ Αραμπί).

Τσουκαρίτσκι: Σαμούροβιτς, Σούμποτιτς, Ντρέζγκιτς, Στεφάνοβιτς, Ρόγκαν (46′ Νίκσεβιτς), Στάνκοβιτς (69′ Μιλαντίνοβιτς), Σισοκό, Κόβατς (46′ Ντότσιτς), Τόσιτς, Εντιαγέ (46′ Γιάνκοβιτς), Ιβάνοβιτς (86′ Σάντος).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This