Η φάση της χρονιάς σε βίντεο! Δύο γκολ στο ίδιο λεπτό στο Αγρίνιο, αλλά… Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γάννινα 0-0

Must Read

Δύο «καυτές φάσεις» στο ίδιο λεπτό (54′) σημάδεψαν τον αγώνα του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-0) που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής.

Ο Καρέλης σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα Τσαούσης έδιωξε. Στην  αντεπίθεση ο ΠΑΣ σημείωσε γκολ με κεφαλιά του Κάρο.

Προέκυψαν όμως δύο ζητήματα

1-Η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή στην προσπάθεια του επιθετικού του Παναιτωλικού;

2-Ήταν εκτεθειμένος σε θέση οφ σάιντ ο σκόρερ του ΠΑΣ;

Ο διαιτητής είχε δύσκολο έργο για την πρώτη φάση. Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν υπάρχει «τεχνολογία γραμμής» που δείχνει εάν η μπάλα έχει περάσει όλη τη γραμμή όπως λέει ο κανονισμός. Οι διαδοχικές λήψεις δεν ήταν διαφωτιστικές.

Αποτέλεσμα; Στην πρώτη περίπτωση η μπάλα, θεώρησε ο διαιτητής Γκάμαρης ότι δεν πέρασε τη γραμμή, ενώ στη δεύτερη υπέδειξε σε θέση οφ σάιντ τον σκόρερ. Σημειώθηκαν δύο γκολ, αλλά δεν μέτρησε κανένα.

 

Παναιτωλικός (Γκαμπριέλ Σούρερ): Καπίνο, Λιάβας (72΄Μπακάκης), Ντουάρτε, Μλάντεν, Μαλής, Σίλβα (72΄Χουάνπι), Τσιγγάρας, Μπαλντασάρα, Πέρες, Ντίας (85΄Σενγκέλια), Καρέλης (85΄Πέδρο).

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Λιάσος, Ριένστρα, Τζίνο, Παμλίδης (79΄Ροσέρο), Τζίμας (94΄Μπάλαν), Μπατίς (57΄Γκάρο).

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This