Ήταν… λιοντάρι στην Opap Arena ο Πανσερραϊκός, πήρε το 1-1 από την ΑΕΚ

Must Read

Το λιονάρι είναι το έμβλημα του Πανσερραϊκού. Κι οι ποδοσφαιριστές του δεν το φορούσαν απλά στο στήθος στην Opap Arena, αλλά έγιναν κι αυτοί βάζοντας όχι απλά δύσκολα στην νταμπλούχο Ελλάδος, αλλά την έφεραν στα πρόθυρα της ήττας.

Ο Πανσερραϊκός για 77′ είχε το προβάδισμα μέσα στη… φωλιά της Ένωσης. Μόλις στο 45ο δευτερόλεπτο ακούστηκε ο… βραχυθμός του. Ο Κόστα Άλεξιτς με τρομερή κεφαλιά νίκησε τον 20χρονο Χρυσόπουλο, αλλά και τον τερματοφύλακα Αθανασιάδη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Η πειραματική ενδεκάδα που παρέταξε ο Ματίας Αλμέιδα για να δώσει ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές ενόψη της ρεβάνς με την Αντβέρπ τα… χρειάστηκε. Δεν ήταν μόνο η αποφασιστικότητα των νεοφώτιστων στην Σούπερ Λιγκα, αλλά και η αστοχία των επιθετικών. Ο Φαν Βερτ έγινε… Σπόραρ και μάλιστα στο τετράγωνο. Δεν έχασε μόνο το πέναλτι στο 63′, αλλά και σωρεία κλασικών ευκαιριών.

Το ματς όμως είχε ένα μεγάλο πρωταγωνιστή: Τον 27χρονο τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού, τον Σλοβάκο Άντριαν Χόβαν. Ήταν αυτός που κράτησε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ανέπαφη την εστία του κι έδωσε λύσεις όταν η Ένωση πίεζε ασφυκτικά.

Ήρωας και ο Κόστα Άλεξιτς. Ο μοιραίος παίκτης της πρεμιέρας που έχασε πέναλτι στο ματς με τον Ολυμπιακό δεν ήταν μόνο ο σκόρερ, αλλά ένας μόνιμος πονοκέφαος της άμυνας της ΑΕΚ.

Ο Γκατσίνοβιτς στο 74′ έσωσε την ομάδα του από την ήττα. Με το γκολ που σημείωσε άφησε ελπίδες για ανατροπή στα τελευταία λεπτά.

Στο 31′ ο Πισάρο είχε σουτ στο δοκάρι, ενώ στο 63′ ο Φαν Βερτ δεν καταφερε να νικήσει τον Χοβάν από το σημείο του πέναλτι.

Η ΑΕΚ κρατά τα αρνητικά από την πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα και προετοιμάζεται πλέον για τον κομβικό αγώνα με την Αντβέρπ για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Όσο για τον Πανσερραϊκό κρατά τις δύο καλές εμφανίσεις. Την καλή εμφάνιση στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό και την εξαιρετική με την ΑΕΚ.
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Μήτογλου, Χρυσόπουλος (46′ Πινέδα), Σιντιμπέ (72′ Γκατσίνοβιτς),  Γαλανόπουλος (71′ Σιμάνσκι), Γιόνσον, Ελίασον (71′ Αραούχο), Πισάρο, Μάνταλος (79′ Ζίνι), Φαν Βέερτ.
Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χoβάν, Πεταυράκης, Μπέργκστρομ, Γκοτζαμανίδης, Ντανκερλούι, Ουεντραόγκο, Στάικος (84′ Στίνα), Πηλέας (65′ Τσαγκαλίδης), Μούργος (65′ Μπαΐροβιτς), Ματίας (46′ Θυμιάνης), Άλεξιτς (65′ Γούλερι).

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This