Υπάρχουν κι αυτές οι στιγμές στα γήπεδα…

Must Read

Το γήπεδο του Πανσερραϊκού δεν είναι έτοιμο να υποδεχτεί αγώνες της Σούπερ Λίγκα. Αυτό τον καιρό επισκευάζεται και η ομάδα αγωνίζεται στα παλιά λημέρια του προπονητή του Πάμπλο Γκαρσία.

Στον αγώνα με τον Παναιτωλικό που έγινε στην Τούμπα ο Πάμπλο Γκαρσία βρήκε έναν παλιό του φίλο. Τον πιστό οπαδό του ΠΑΟΚ, τον Γιάννη Μήγιο, τον Γιαννάκη, όπως τον ξέρουν όλοι στον ΠΑΟΚ.

Το παιδί από την Τριανδρία χτυπήθηκε από τη μοίρα. Λίγο πριν κλείσει τον πρώτο χρόνο της ζωής του, ενώ έκανε το τριπλό εμβόλιο αλλά καθηλώθηκε σε καροτσάκι. Οι ειδικοί είπαν για περίπτωση μία στο εκατομμύριο.

Ο Γιαννάκης αγάπησε τον ΠΑΟΚ από τις διηγήσεις του πατέρα του Λουκά και των φίλων του και από νωρίς άρχισε να πηγαίνει στο γήπεδο για να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.

Το βράδυ του Σαββάτου πήγε για να δει τον φίλο του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος, πριν τον αγώνα του προσέφερε μια ζεστή αγκαλιά.

Υπάρχει και αυτή η πλευρά στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, άσχετα εάν μπαίνει στο περιθώριο από τα όσα αρνητικά συμβαίνουν στα γήπεδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This