Ο Παναιτωλικός πήρε την… μπουκιά από το στόμα του Πανσεραϊκού στο 90+1′

Must Read

Ψυχρολουσία για τον Πανσερραϊκό στον πρώτο, θεωρητικά, αγώνα του εντός έδρας. Ο Παναιτωλικός με γκολ του Ζοάο Πέντρο στις καθυστερήσεις σκόραρε και μετέτρεψε τη νίκη των Σαρραίων σε ισοπαλία. Τελικό αποτέλεσμα 1-1.

Ο Πανσερραϊκός υποχρεώθηκε να χρησιμοποιήσει το γήπεδο της Τούμπας ως έδρα αφού τα έργα στο γήπεδο των Σερρών δεν έχουν ολοκληρωθεί, Μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, κυριάρχησαν, έφθασαν στο γκολ στο 30′ με τον Μούργο και έδειξαν ότι θα πάρουν τη νίκη.

Όμως στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζοάο Πέντρο πήδηξε πιο ψηλά από όλους στην άμυνα των Σερραίων και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Η νεοφώτιστη ομάδα στην Σούπερ Λιγκα ομάδα του Πανσερραϊκού για τρίτο συνεχόμενο αγώνα κέρδισε τις εντυπώσεις μετά την ήττα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό (0-2), την ισοπαλία στην Opap Arena με την ΑΕΚ (1-1) και τώρα τη νέα ισοπαλία με τον Παναιτωλικό (1-1).

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Χάγιεκ, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Μασκανάκης (55′ Ντανκερλούι), Πηλέας, Ουεντραόγκο, Στάϊκος (90+2′ Θυμιάνης), Μούργος (72′ Τσαγκαλίδης), Τόμας (55′ Χατζηστραβός), Άλεξιτς (72′ Γούλερι).

Παναιτωλικός (Γκάμπριελ Σούρερ): Καπίνο, Λιάβας, Ντουάρτε (76′ Τσιγγάρας), Μλάντεν (46′ Σενγκέλια), Μαλής, Σίλβα, Τσιγγάρας, Μπαλντασάρα (82′ Ζοάο Πέδρο), Περές, Ντίαζ (76′ Χουάνπι), Καρέλης (90+2′ Βοίλης).

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This