Ούτε το Στίβεν Κινγκ τέτοιο ματς! Βόλος – ΑΕΚ 2-3, «χρυσός» σκόρερ στις καθυστερήσεις με πέναλτι ο Αμραμπατ

Must Read

Αγώνας σε σενάριο Στίβεν Κινγκ στο Πανθεσσαλικό του Βόλου. Η ΑΕΚ έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 10′ (αποβολή Μάνταλου), δέχτηκε γκολ, προηγήθηκε 2-1, ισοφαρίστηκε με δεύτερο γκολ ενός πρώην «κίτρινου» Ντέλετιτς) και… λύτρωση στο τρίτο λεπτών των καθυστερήσεων με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Άμραμπατ. Και για να γίνει πιο… ενδιαφέρον το σενάριο το πέναλτι το κέρδισε ο Μουκουντί που είχε κάνει τραγικό λάθος στο πρώτο γκολ των γηπεδούχων.

Το κέρδος της ΑΕΚ πέρασε από μια έδρα που αποδείχτηκε δύσκολη είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης. Χάνει όμως για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος αποβλήθηκε στο 10′ για χτύπημα στπ Κόμπα, φάση που ελέγχθηκε και από το VAR.

Το ματς είχε πάρει άσχημη τροπή νωρίτερα, από το 8′ όταν ο Μουκουντί έκανε λάθος υπολογισμό έχασε την μπάλα και έδωσε την ευκαιρία στον Ντέλεντιτς να σκοράρει.

Το 1-0 από τον Ντέλετιτς στο 8′

 

Η ΑΕΚ έδειξε να συνέρχεται και πάρα τα αριθμητικό μειονέκτημα κατάφερε να προηγηθεί σε 2-1.

Το 1-1 από τον Γιόνσον στο 31′

Το 1-2 από τον Τσούμπερ στο 37′

Ο Σέρβος Μίλος Ντέλετιτς παλαιότερα είχε φορέσει τη φανέλα της Ένωσης. Δεν στέριωσε κι άρχισε την περιήγησή του στις ομάδες της Σούπερ Λίγκα. Πέρσι με τον Βόλο είχε υποχρεώσει την ΑΕΚ σε ήττα με γκολ στο 19′ στο ματς του α’ γύρου που έγινε στο «Γ. Καμάρας». Στο 72′ «χτύπησε για δεύτερη φορά.

Κι ενώ όλα έδειχναν να είναι σε βάρος της ΑΕΚ που βρισκόταν στο… παράπέντε της δεύτερης ισοπαλίας της (είχε προηγηθεί το 1-1 με τον Πανσερραϊκό στην Opap Arena) ήρθε η προσπάθεια του Μουκουντί να κερδίσει το πέναλτι (χέρι Κρούζλιακ) στο 90+3′. Ο Αμραμπατ ευστόχησε και Βόλος – ΑΕΚ: 2-3!

Κόκκινη: 10′ Μάνταλος

Κίτρινη: 31′ Κίτσιος, 36′ Ασλανίδης, 86′ Σιέλης, 90+5′ Ντέλετιτς – 90′ Γιόνσον.

Βόλος:Σιαμπάνης, Άλχο, Σιέλης, Ασλανίδης (46′ Κρούζλιακ), Κίτσος (46′ Λούνα), Τσοκάνης, Τρουιγιέ (74΄Γκλάβσιτς), Κορνετέ (60′ Ενγκίν), Κόμπα, Ντέλετιτς, Μωραΐτης (71′ Μραζ).
ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί (77′ Πινέδα), Γαλανόπουλος (73′ Σιμάνσκι), Ελίασον (77′ Άμραμπατ), Τσούμπερ (67′ Αραούχο), Γιόνσον, Μάνταλος, Πόνσε (67′ Ζίνι).

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This