Κι όμως έγινε! Διαιτητής μίλησε μέσω κινητού πριν αποφασίσει να… ακυρώσει το πέναλτι που έδωσε

Must Read

Εκεί που νομίζαμε ότι… τα είχαμε δει όλα, ήρθε ένας Πορτογάλος διαιτητής να ανατρέψει αυτή την πεποίθηση. Ο Μιγκέλ Νογκουέιρα στον αγώνα της Πόρτο με την Αρούκα έκανε το απίστευτο. Πριν ελέγξει ξανά τη φάση στο VAR μίλησε το κινητό τηλέφωνο!

Στο 89′ της αναμέτρησης κι ενώ η Αρούκα προηγείτο με 1-0 στην έδρα της Πόρτο, στο Ντραγκάο, ο Ταρεμί, ο επιθετικός των γηπεδούχων από το Ιράν βρέθηκε στο έδαφος. Ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι, αλλά ο Var-ίστας Ολιβέιρα του ζήτησε να δει και πάλι τη φάση. Προέκυψε όμως πρόβλημα στην επικοινωνία και ο διαιτητής που είναι από τη Λισαβόνα προτίμησε να μιλήσει μέσω κινητού τηλεφώνου με τον διαιτητή VAR που είναι από το Πόρτο.

Απολαύστε την σκηνή

Τελικά το πέναλτι το πήρε πίσω, όπως είδατε, όμως το είχε πολύ δρόμο ακόμα.
Ο Ταρεμί και πάλι κέρδισε πέναλτι στο 15ο λεπτό των καθυστερήσεων (!). Μοναδική ευκαιρία για την Πόρτο να ισοφαρίσει. Μόνο που Βραζιλιάνος Γκαϊέρο δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακας της Αρούκα.
Στο 20ο λεπτό των καθυστερήσεων η Πόρτο κατάφερε – επιτέλους – να ισοφαρίσει με τον Ναβάρο (1-1) και ο διαιτητής τρία λεπτά αργότερα να σφυρίξει το τέλος του αγώνα με την Αρούκα να διαμαρτύρεται και τους «εχθρούς» της Πόρτο να κάνουν λόγο για ένα ακόμα διαιτητικό σκάνδαλο.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This