Νίκησε δύσκολα ο Τσιτσιπάς στον αγώνα του με τον Σλοβάκο Κλέιν στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Must Read

Ο Λούκας Κλέιν είναι Σλοβάκος τενίστας, παλεύει να μπει στους 100 καλύτερους του αθλήματος, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο. 149, πολύ μακρυά από το Νο.5 που είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Κι όμως ο Κλέιν μέσα στο Παναθηναϊκό Στάδιο στην πρώτη μέρα του Davis Cup έβαλε δύσκολα στον Έλληνα πρωταθλητή που είχε με το μέρος του τον κόσμο που πήγε να απολαύσει ένα σχετικά εύκολο ματς.

Ο Κλέιν στο τρίτο σετ και καθοριστικό σετ, ενώ έχανε με 4-0 αποχώρησε λόγω τραυματισμού και ο Στέφανος πήρε την πολύτιμη νίκη, δυσκολότερα απ’ ότι υπολόγιζε και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των αγώνων των δύο χωρών.

Κι όμως το πρώτο σετ αποδείχτηκε καταστροφικό για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Το ματς πήγε στο «τάι μπρέικ» όπου ο Σλοβάκος πρηγήθηκε με 5-0. Μείωσε ο Στέφανος σε 5-3, αλλά ο Κλέιν κατάφερε να κρατήσει τη διαφορά και να πάρει τη νίκη με 6-3 μετά από 61′ αγώνα.

Με την πλάτη στον τοίχο ο Έλληνας πρωταθλητής έπρεπε να κερδίσει τα δύο επόμενα για να κερδίσει τον αγώνα, αλλά και να κρατήσει την Ελλάδα σε τροχιά πρόκρισης αφού νωρίτερα είχε χάσει και ο Αλέξανδρος Σκορδίλας από τον Άλεξ Μόλκαν με 2-0. Νέο τάι μπρέικ και στο… τσακ ο Στέφανος πήρε το τάι μπρέικ και το σετ με 7-5 έπειτα από 70′.

Οι δηλώσεις του Τσιτσιπά μετά το ματς.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This