Σε ρόλο… πυροσβέστη στη Ρόδο ο Νίκος Γκάλης

Must Read

Απίστευτες καταστάσεις στο διεθνές τουρνουά Νίκος Γκάλης που γίνεται στη Ρόδο με τη συμμετοχή τριών ομάδων της Ευρωλίγκα (Παναθηναϊκός, Μακάμπι, Φενέρ). Σύμφωνα με το πρόγραμμα κάθε μέρα θα γίνεται ένας αγώνας στο παλέ ντε σπορ της Καλλιθέας στο νησί όπου χρησιμοποιεί ως έδρα ο Κολοσσός και έχει προγραμματιστεί να γίνει το ελληνικό Σούπερ Καπ.

Μόνο που στην αναμέτρηση της πρεμιέρας το απόγευμα της Παρασκευής η Πυροσβεστική διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει άδεια πυρασφάλειας στο γήπεδο και απαγόρευσε την είσοδο του κόσμου που είχε προμηθευτεί εισιτήτρια, οι περισσότεροι και για τις τρεις μέρες.

Διαπιστώθηκε ότι η άδεια πυρασφάλειας δεν είχε ανανεωθεί, ενώ έλειπαν από το γήπεδο τα «panic button».

Τελικά στο εναρκτήριο ματς ο κόσμος μπήκε μετά το τέλος της πρώτης περιόδου, όπως δείχνουν και οι σχετικές φωτογραφίες με φόντο τις άδειες κερκίδες από το ξεκίνημα του αγώνα.

Από το πρωί του Σαββάτου άρχισε ένας μαθώνιος επαφών μεταξύ των διοργανωτών, των ομάδων που συμμετέχουν, αλλά και του ίδιου του Νίκου Γκάλη που είναι το τιμώμενο πρόσωπο στο τουρνουά.

Τελικά η άδεια για την παρουσία κόσμου δόθηκε, χωρίς να διευκρινιστεί εάν οι λόγοι της άρνησης της Πυροσβεστικής ήταν τυπικοί ή ουσιαστικοί. Ρόλο σε αυτό έπαιξε και η παρέμβαση του εμβληματικού Νίκου Γκάλη που λειτούργησε ως… πυροσβέστης για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να λυθεί το πρόβλημα!

Όπως να νάχει πάντως σε ένα νησί που αφανίστηκε το μεγαλύτερο μέρος του «πρασίνου» πριν από λίγο καιρό η ευαισθησία για την πυροπροστασία εξακολουθεί να απουσιάζει.

Κανείς αρμόδιος δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος.

Η Πυροσβεστική γνώριζε ότι υπάρχει θέμα πυρασφάλειας στο γήπεδο, όπως γνώριζε ότι θα γίνει και το συγκεκριμένο τουρνουά στον σημαντικότερο κλειστό αθλητικό χώρο του νησιού, αλλά δεν ενδιαφέρθηκε να κάνει τον σχετικό έλεγχο έγκαιρα.

Η διοίκηση του παλέ πάλι δέχτηκε να φιλοξενήσει τρεις από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη χωρίς να έχει κάνει τα απολύτως απαραίτητα.

Το αποτέλεσμα είναι να γελάνε μαζί μας, για μια ακόμα φορά, στην Τουρκία και στο Ισραήλ.

Το σημερινό ματς (ώρα 17.00 από το Action 24) με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό και την Φενέρ, όπως και το αυριανό με τους «πράσινους» να ανετιμετωπίζουν την Μακάμπι θα διεξαχθούν κανονικά με την παρουσία θεατών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This