«Νικητής» η ισοπαλία στην Τρίπολη: Αστέρας – ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

Must Read

Μπορεί στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» οι οπαδοί του Αστέρα να μην είδαν νικητή, αλλά τουλάχιστον για ένα ημίχρονο απόλαυσαν γκολ και θέαμα. Το τελικό 2-2 ήταν ίσως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα τόσο για τον ΠΑΣ που προγηήθηκε δύο φορές, όσο και για τον Αστέρα.

Μπορεί στο 13′ οι γηπεδούχοι να είχαν την πρώτη τους ευκαιρία με τον Άλβαρες, αλλά ο ΠΑΣ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 16′ με τον Τζίμα που αφού είδε τον Μπάλαν να αφήνει για αυτόν την μπάλα, απέφυγε τον Καρμόνα και πλάσαρε τον Παπαδόπουλο για το 0-1.

Η χαρά δεν κράτησε πολύ για τους Γιαννιώτες. Μόλις στο 21′ ο Άλβαρες με εκτέλεση φάουλ έφερε και πάλι το ματς στα ίσα.

Στο 28‘ ο Σόρια βρήκε τον Μπάλαν που πλάσαρε για το 1-2, σε φάση που εξετάστηκε από το VAR.

Με το άγχος του σε βάρος τους σκορ οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν στο 45+3′ με την κεφαλιά Κρεσπί. Νωρίτερα ο Μιριτέγιο είχε υποχρεώσει τον Κλέιμαν σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Στο β’ μέρος οι αλλαγές των δύο προπονητών δεν βοήθησαν στην αποτελεσματικότητα των ομάδων. Λίγες οι καλές ευκαιρίες με σημαντικότερες η εκτέλεση φάουλ του Ζουκάνοβιτς που έδιωξε ο Κλέιμαν, ενώ ένα λεπτό αργότερα κεφαλιά του Μάντζη κατέληξε άουτ.

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)
Βοηθοί: Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Μωϋσιάδης (Γρεβενών)
4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών), AVAR: Σαμοϊλης (Αθηνών)
Κίτρινη: 50 Κρεσπί, 62′ Ντιαρά – 36′ Τζίμας, 85′ Μπάλαν, 90+1 Τσαούσης

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Άλβαρες, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Γκρόζντανιτς (Μάντζης 77′), Μουνάφο (Ντιαρά 59′), Κρεσπί, Μπαρτόλο (Καλτσάς 77′), Σίτο (Βίκο 59′), Μιριτέγιο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα (Λιάσος 72′), Τζίνο, Παμλίδης (Ροσέρο 54′), Τζίμας (Γκάρο 54′), Μπάλαν.

Προσεχώς: Βόλος – Αστέρας Τρίπολης (Κυριακή 24/9, ώρα 20:00) και ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ (Κυριακή 24/9, ώρα 20:30).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This