Παραμένει χωρίς νίκη ο Παναιτωλικός, 1-1 με τον ΟΦΗ

Must Read

Ο Παναιτωλικός είναι η πρώτη, ουσιαστικά, ομάδα της Σούπερ Λίγκα που μπαίνει στη δίνη των προβλημάτων παραμονής. Η εντός έδρας ισοπαλία (1-1 με τον ΟΦΗ) τον φέρνει κοντά στον υποβιβασμό με το…. καλημέρα στο πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 10′ με τον Μάλη, ενώ στο 20′ ισοφάρισε ο Φελίπε.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να απαντήσει με μία καλή στιγμή του Πέντρο στο 33′. Στ 38′ ο Φελίπε ήταν άστοχος με κεφαλιά, ενώ στο 45+1′ ο Γκλάζερ άγγιξε το γκολ, με τον Καπίνο να απομακρύνει προσπάθεια του Ισραηλινού μέσου.

Ο Γκλάζερ έβγαλε τον Μπάκιτς στην πλάτη της άμυνας, αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καπίνο. Δύο λεπτά αργότερα οι Κρητικοί είχαν νέα καλή στιγμή. Μετά από ωραία σέντρα του Μπάκιτς, ο Φελίπε πήρε την κεφαλιά, με τον τερματοφύλακα των Αγρινιωτών να διώχνει εντυπωσιακά με το δεξί χέρι.

Ο Σούρερ προχώρησε σε αλλαγές και έτσι ο Παναιτωλικός μπόρεσε να ισορροπήσει το παιχνίδι, έγινε πιο επιθετικός και κράτησε τον ΟΦΗ εκτός περιοχής του. Στο 69′ ο Νταμπράουσκας προχώρησε στις δικές του διορθωτικές κινήσεις, προσθέτοντας ταχύτητα στην ομάδα του.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή με προσπάθεια του Πέδρο μέσα από την περιοχή. Στο επόμενο χρονικό διάστημα, οι Κρητικοί άρχισαν να δείχνουν ξανά επιθετικό σφυγμό. Ο Παναιτωλικός, όμως ήταν εκείνος που στο 79′ έχασε τεράστια ευκαιρία. Ο Ντουάρτε βρέθηκε απέναντι από τον Μπάουμαν, ωστόσο ο γκολκίπερ του ΟΦΗ απέκρουσε εντυπωσιακά.

Διαιτητής: Κώστας Ανδριανός(Αχαΐας)
Βοηθοί: Κώστας Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Κώστας Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)
4ος: Κώστας Κατοίκος (Αθήνας)
VAR:  Στέφανος Κουμπαράκης(Κυκλάδων), AVAR: Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας)

Παναιτωλικός: Καπίνο, Μαυρίας (58′ Λιάβας), Μαλής, Ντουάρτε (52′ Ντίας), Τορεχόν, Πέρες, Μπαλντασάρα, Χουάνπι (52′ Ξενιτίδης), Βοΐλης (52′ Σενγκέλια), Ντίαζ, Πέδρο (88′ Καρέλης).

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Πασαλίδης (70′ Λαμπρόπουλος), Γκαγέγκος (70’Μοσκέρα), Βούρος, Καρώ, Τοράρινσον (70′ Αμπάντα), Φελίπε (84′ Τοράλ), Μεγιάδο, Γκλάζερ (78′ Νέιρα), Μπάκιτς.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This