Όσο σκοράρει ο Καρλίτος η Λαμία δεν φοβάται, 1-0 τον Παναιτωλικό

Must Read

Η Λαμία έχει βρει τον δρόμο προς τις νίκες. Η… οδός Καρλίτος οδηγεί σίγουρα στην επιτυχία. Ο 33χρονος επιθετικός από το Αλικάντε που τον γνωρίσαμε παλαιότερα με τον Παναθηναϊκό αποδείχτηκε… λίρα εκατό για την ομάδα αφού έχει ήδη σκοράρει τρεις φορές σε αγώνες πρωταθήματος και ουσιαστικά την έχει οδηγήσει σε δύο νίκες και μια ισοπαλία.

Το επανέλαβε στο 1-0 με τον Παναιτωλικό σε ένα ματς που η παράδοση ήταν σε βάρος τους, αφού στα τέσσερα τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας δεν είχε κερδίσει η γηπεδούχος ομάδα.

Το γκολ της νίκης το σημείωσε νωρίς, μόλις στο 7ο λεπτό, για να μην κρατά σε αγωνία τους οπαδούς της Λαμίας που με τον αέρα του γκολ διεκδίκησε ένα ακόμα, δεν τα κατάφερε, ενώ ο Παναιτωλικός με τη σειρά του προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν βρήκε τρόπο να φθάσει αξιώσεις στην επιτυχία.

Διαιτητής: Παναγιώτης – Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλας)
Βοηθοί: Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθήνας), Μιχάλης Παπαδάκης (Ηρακλείου)
4ος: Κώστας Ανδριανός (Αχαΐας)
VAR: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), AVAR: Γιάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας).

Κίτρινη: 45′ Νούνιες, 89′ Σαντάνα – 6′ Ζοάο Πέδρο, 73′ Σίλβα, 86′ Χουάντι, 89′ Ντίας

Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιμόν, Σαντάντα, Νούνιες (60’ Αμαράλ), Σλίβκα (88’ Τσιλιανίδης), Τσιλούλης (61’ Τόσιτς), Λόνγκο (61’ Ακούνια), Καρλίτος (79’ Στάνκο).

Παναιτωλικός (Σούρερ): Καπίνο, Μαλής, Οικονόμου, Μπ. Ντουάρτε (70’ Ξενιτίδης), Τορεχόν (93′ Μαυρίας), Πέρες (86’ Ντίαζ), Ντίας, Μπαλντασάρα (70’ Χουάνπι), Σενγκέλια, Ζοάο Πέδρο, Καρέλης.

 

Η βαθμολογια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This