Νέα Φιλαδέλφεια: Ένταση και χημικά κατά την άφιξη των οπαδών του Άγιαξ στην «Αγιά Σοφιά»

Συνθήματα κατά των Ολλανδών και ρίψη αντικειμένων κατά των ΜΑΤ από τους οπαδούς της «Ένωσης»

Must Read

Άρχισαν τα… όργανα στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς περίπου δυο ώρες πριν από τη σέντρα της πολυαναμενόμενης εντός έδρας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άγιαξ για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, προκλήθηκε ένταση έξω από το γήπεδο «OPAP Arena».

Ειδικότερα, κατά την άφιξη των περίπου 600 οπαδών του Άγιαξ στην «Αγιά Σοφιά» προκλήθηκε ένταση, με τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν «στρατοπεδεύσει» στο σημείο να κάνουν χρήση φωτοβολίδων κρότου λάμψης και δακρυγόνων. Αιτία ήταν ένα μικροεπεισόδιο ανάμεσα σε οπαδούς των γηπεδούχων και των φιλοξενούμενων, με αστυνομικούς της διμοιρίας της ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκονται στην υπογειοποίηση να «απαντούν», υποδεχόμενοι με τον… συνήθη τρόπο τους τούς οπαδούς των δύο ομάδων.

Σημειώνεται πως στην ευρύτερη περιοχή βρίσκονται από νωρίς και αρκετοί φίλοι της «Ένωσης», οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με την αποπνικτική ατμόσφαιρα που επικρατεί λόγω των χημικών. Λίγα λεπτά αργότερα, πάντως, τα πράγματα ηρέμησαν.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «στις 17:30 ομάδα ατόμων επιτέθηκε με πέτρες, καπνογόνα και άλλα αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις, που απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών και βομβίδων κρότου-λάμψης. Από την επίθεση των αγνώστων τραυματίστηκε ελαφρά από αντικείμενο στο χέρι ένας αστυνομικός, που μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This