Η εξιλέωση του Κουλιεράκη και η εκδίκηση του ΠΑΟΚ 42 χρόνια μετά, νίκη με 2-1 επί της Άιντραχτ

Must Read

Ο ΠΑΟΚ είχε δύο λόγους να πάρει τη νίκη με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο πρώτος για τη βαθμοθηρία στον όμιλο και το «δύο στα δύο» μετά τον θρίαμβο στο Ελσίνκι, ο δεύτερος το ματς που έγινε πριν 42 χρόνια με την ίδια ομάδα που έφερε πικρό αποκλεισμό στα πέναλτι. Το πέτυχε με σκορ 2-1, αλλά το φινάλε του αγώνα δεν είχε μόνο γκολ, αλλά και θλιβερές στιγμές με συμπλοκές παικτών και άλλων στο δρόμο για τα αποδυτήρια.

Κι επειδή το ποδόσφαιρο παίζει τα δικά του παιχνίδια ο Κώστας Κουλιεράκης, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ ήταν το θύμα, αλλά και ο θύτης.

Στο 68′ από δικό του λάθος οι Γερμανοί ισοφάρισαν σε 1-1. Όμως στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν η ώρα της… εξιλέωσης. Σημείωσε το γκολ της νίκης που κρατά τον Δικέφαλο στην πρώτη θέση με δύο νίκες σε ισάριθμος αγώνες.

 

Μπορεί το ματς να έληξε 2-1, αλλά ο Δικέφαλος σημείωσε τρία γκολ, αλλά μέτρησε το ένα. Αυτό με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο 28ο λεπτό με απευθείας χτύπημα φάουλ.

Το 1-0 από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο 28′

Λίγο νωρίτερα ο Τανζανός Σαμάντα σημείωσε γκολ το οποίο δεν μέτρησε. Το VAR υπέδειξε τον σκόρερ σε θέση οφ σάιντ κατά τέσσερα εκατοστά!
Το γκολ που Σαμάντα που δεν μέτρησε για τέσσερα εκατοστά
Η Άιντραχτ ανέβασε ρυθμό, πίεσε στην εστία του ΠΑΟΚ, αλλά οι Κοτάρσκι κράτησε ανέπαφη την εστία του, εκτός από τη φάση του 68′. Εκεί από λάθος του Κουλιεράκη ο Μαρμούς βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Ο Λουτσέσκου προσπάθησε να φρεσκάρει την ομάδα του με διαδοχικές αλλαγές. Η εικόνα της ομάδας του στο β’ μέρος δεν ήταν καλή. Οι Γερμανοί κυριαρχούσαν στο γήπεδο. Οι πέντε παίκτες που έριξε στο ματς ο Ρουμάνος τεχνικός λειτούργησαν ως… ανάχωμα στη γερμανική επιθετικότητα. Κι όχι μόνο αυτό, έφερε και τη νίκη.
ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (77′ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (67′ Σβαμπ), Μουργκ (67′ Κωνσταντέλιας), Τάισον (77′ Ντεσπόντοφ), Ζίβκοβιτς, Σαμάτα (85′ Τόμας).
Άιντραχτ: Τραπ, Πάτσο, Κοχ, Μαρμούς (75′ Ενγκανκάμ), Σαϊμπί, Σκίρι, Λάρσον, Χάουγκε (61′ Εμπιμπέ), Ενκουνκού (46′ Μπούτα), Τούτα, Κνάουφ.
Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Ελσίνκι «απέδρασε» με ισοπαλία στην Σκωτία στην έδρα της Αμπερντίν (1-1).

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This