Σάλος στην Ιταλία με παράνομο στοιχηματισμό παικτών εν ώρα αγώνων!

Καταιγιστικές εξελίξεις

Must Read

Μέγα σκάνδαλο στην ποδοσφαιρική Ιταλία!

Ήδη έσκασε το πρώτο μεγάλο και ηχηρό «μπαμ» γύρω από την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού. Με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές και να παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας…

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων (ANSA) η εισαγγελία του Τορίνο άσκησε κατηγορίες εναντίον του Νικολό Τζανιόλο για συμμετοχή σε παράνομο στοιχηματισμό και τυχερά παιχνίδια. Ο Τζανιόλο σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας φέρεται να στοιχημάτιζε σε αγώνες της Ρόμα, όταν αγωνιζόταν σε αυτήν, ενώ υπήρξαν και δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι πόνταρε και σε παιχνίδια που βρισκόταν στον πάγκο! Μάλιστα, οι κατηγορίες προκύπτουν λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από την εθνική Ιταλίας και την κατάσχεση του κινητού του τηλεφώνου, κάτι που δείχνει πως οι αρχές έχουν βρει στοιχεία που πιθανόν τον ενοχοποιούν.

Η αρχή στις αποκαλύψεις έγινε με τον Φατζόλι της Γιουβέντους, ενώ κατόπιν έγινε γνωστό ότι οι Νικολό Τζανιόλο και Σάντρο Τονάλι βρίσκονται επίσης αντιμέτωποι με κατηγορίες, γεγονός που ανάγκασε την ιταλική ομοσπονδία να τους «κόψει» από τις αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro 2024.

Οι φήμες στην Ιταλία αναφέρουν ότι στο στόχαστρο βρίσκεται και ο ακραίος μπακ της Ρόμα, Νίκολα Ζαλέφσκι. Ρεπορτάζ της repubblica τονίζει ότι στο κινητό του Φατζόλι έχουν βρεθεί τουλάχιστον δέκα ποδοσφαιριστές που είναι μπλεγμένοι στο σκάνδαλο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This