Ο ΠΑΟΚ… πληρώνει τα σπασμένα του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός!

Must Read

Ο Ολυμπιακός μεταξύ άλλων έχει τιμωρηθεί πρωτόδικα με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για τον τραυματισμό του Χουανκάρ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Θεωρητικά η απόφαση είναι άμεσα εκτελεστή και ο αγώνας της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ επρόκειτο να γίνει χωρίς θεατές. Μόνο που στην εκδίκαση της έφεσης των «ερυθρολεύκων» χωρίς να υπάρξει απόφαση, αναβλήθηκε η εκτέλεση της ποινής και τα… σπασμένα τα πληρώνει ο ΠΑΟΚ!

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ εκδίκασε την προσφυγή του Ολυμπαικού κατά της πρωτόδκικης απόφασης το μεσημέρι της Παρασκευής, αλλά το απόγευμα κι ενώ ο πρόεδρός της είχε δεσμευθεί ότι απόφαση θα έβγαινε το αργότερο το μεσημέρι του Σαββάτου άλλαξε γνώμη!

Από τις δύο πλευρές, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό ζήτησε να υποβληθούν υπομνήματα μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας κάτι που σημαίνει ότι η οριστική απόφαση θα εκδοθεί την επόμενη εβδομάδα.

Η πλευρά του Ολυμπιακού ζήτησε διευκρινήσεις για το τι θα γίνει με τον αγώνα της Κυριακής Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, από τον πρόεδρο ειπώθηκε ότι ο κανονισμός (Άρθρο 24 της ΕΠΟ) έχει αλλάξει και το παιχνίδι θα γίνει παρουσία φιλάθλων!

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Ολυμπιακός από την αρχή της εβδομάδας είχε κυκλοφορήσει κανονικά εισιτήρια του ντέρμπι ισχυριζόιμενος ότι θα… πέσει η ποινή στο δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ. Τελικά μπορεί να μην πάρθηκε απόφαση, αλλά δικαιώθηκε ως τη δυνατότητα να έχει τους οπαδούς του στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αμέσως μετά βγήκαν τα ημερολόγια για να δουν που μπορεί να εκτίσει ο Ολυμπιακός την ποινή των δύο αγωνιστικών, εάν φυσικά επικυρωθεί από την Επιτροπή Εφέσεων. Είναι τα ματς με τον Παναιτωλικό (24/11) και την ΑΕΚ (3/1/2024).

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This