Κερδισμένος ο Βόλος στο ντέρμπι επιβίωσης, 1-1 με τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες»

Must Read

Σημάδια ανάκαμψης δείχνει ο Βόλος. Μετά τη νίκη του 2-1 με την Κηφισιά στο Πανθεσσαλικό ήρθε το 1-1 με τον επίσης ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσημάδες.

Σε ένα ματς που ήταν «ο θάνατός σου η ζωή μου» οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τη… μοίρα τους. Έχουν να πάρουν «τρίποντο» από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον περασμένο Αύγουστο όταν είχαν νικήσει με 3-0 την Κηφισιά. Από τότε έχει 7 ήττες και μόλις τρεις ισοπαλίες.

Το ματς ήταν ασορτί με τη βαθμολογική θέση των ομάδων. Αναζήτησαν το γκολ κυρίως με εκτελέσεις φάουλ και λίγες επιθετικές προσπάθειες.

Ο ΠΑΣ ήταν αυτός που βρήκε πρώτος το δρόμο προς τα δίχτυα στο 50′ με τον 25χρονο Γιάννη Κιάκο που σημείωσε το πρώτο του γκολ με την ομάδα του. Ο σκόρερ είχε φορέσει για ένα χρόνο (περίοδος 2020-21) και τη φανέλα του Βόλου.

Η απάντηση ήρθε από τον 29χρονο Αργεντινό Μαξιμιλιάνο Κόμπα στο 73′ που άνοιξε κι αυτός λογαριασμό με την ομάδα του (αποτελεί καλοκαιρινή μεταγραφή).

Αρκετά νεύρα, πολλές κίτρινες κάρτες και μια μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για τον ΠΑΣ να σκοράρει με τον Καραχάλιο στο 90+1′ να χάνει ένα σχεδόν σίγουρο γκολ.

Την ισοπαλία την πανηγύρισαν δεόντως οι Βολιώτες και την δέχτηκαν με αποδοκιμασίες των οπαδών τους οι γηπεδούχοι.

Κίτρινη: 20′ Σόρια, 38′ Κόντε, 51′ Κιάκος. 71′ Παντελάκης – 38′ Ντέλετιτς, 52′ Καλογερόπουλος, 76′ Λιάσος

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας)

4ος: Κωνσταντίνος Ανδριανός (Αχαΐας)

VAR: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας), AVAR: Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας)

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Κλέϊμάν, Σόρια, Τσαούσης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος, Ριέντστρα (79′ Γκάρο), Κιάκος (70′ Έφορντ), Παμλίδης (68′ Λιάσος), Ροσέρο, Κόντε.

Βόλος (Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Τάχατος (68′ Τάχατος), Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα, Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ (68′ Κόμπα), Μπερτόλιο, Ντέλετιτς, Κορνέτ (68′ Μαχαίρας), Γκαρσία.

Η Βαθμολογία

Σημείωση: Από τον Ολυμπιακό έχει αφαιρεθεί ένας βαθμός σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση, ενώ το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει κατακυρωθεί υπέρ των «πράσινων» με σκορ 3-0. Αναμένεται απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This