Άγριο ξύλο πριν από το Σοσιεδάδ-Μπενφίκα για το Champions League – Στο νοσοκομείο 7 άτομα

Η ισπανική Αστυνομία εκφράζει ανησυχία καθώς ενδέχεται να υπάρξει συνέχεια μετά το τέλος του αγώνα

Must Read

Μετά τα επεισόδια των οπαδών της Μίλαν και της Παρί Σεν Ζερμέν, και των τιφόζι της Νάπολι και της Ουνιόν Βερολίνου, και στην Ισπανία οι αγώνες για το Champions League ήταν για τους χούλιγκαν ευκαιρία να λύσουν με την βία τις ποδοσφαιρικές τους διαφορές.

Στο Σαν Σεμπαστιάν η κατάσταση ξέφυγε πριν από το ΣοσιεδάδΜπενφίκα την Τετάρτη, όταν οι οργανωμένοι οπαδοί των δύο ομάδων συναντήθηκαν στους δρόμους της πόλης. Από την μια πλευρά οι RSF Firm των Ισπανών, από την άλλη οι Diablos των Πορτογάλων και ο απολογισμός ήταν 7 τραυματίες.

Δείτε τα βίντεο από την συμπλοκή

Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι τραυματίες είναι οπαδοί της Μπενφίκα και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, με την Αστυνομία να εκφράζει ανησυχία καθώς ενδέχεται να υπάρξει συνέχεια μετά το τέλος του αγώνα.

Πηγή φωτό: Print Screen

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This